Nolucak Bu Beşi̇ktaşin Hali̇

kankanapan

Gold Üye
Hoca Çok kötü değişikler yapıyor mario oyunda salihi oyuna alsa

galatasaraya 5 attıkdan sonra. eksiklerimizi görmedik takım müthiş dedik geçtik (yönetim adına konuşuyorum) ama rakibimiz galatasaray eksiklerini tespit edip transfer yaptı.. ve şuan ligde en iyi takım galatasaray he bu arada takımdan rafa silvayı çıkar geçen yılki gibi sıradan bir anadolu takımıyız adam tek pasla 3 kisi dusurup atağı başlatıyor. yoksa boş takım yani

Hoca yönetime kırgın büyük ihtimalle gsye 5 atan besiktasla duanli besiktasin arasında çok fark var kanat oyuncumuz zaten 1 tane var
gsye 5 attığı zamanda gsnin kadrosu tam oturmamıştı çok basit bir oyunla 5 atmıştık bjkliyim ama malesef bu hocayla olmaz acilen gitmesi gerekiyor

gsye 5 attığı zamanda gsnin kadrosu tam oturmamıştı çok basit bir oyunla 5 atmıştık bjkliyim ama malesef bu hocayla olmaz acilen gitmesi gerekiyor
Yaptığı taktikler lugano maçında ve ligin başında iyiydi fakat şuan duran top organizasyonu bilr yok hoca isteksiz onunyerine cağdas atan gelebilir

GS'ye 5 attığı zaman GS'de kadro derinliği denen bişey yoktu ve transferleri gelmemişti 5 atmakla iş bitiyor olarak gördü yönetim ve hoca. Eksik transferler yapılmadı GS bu arada çok iyi transferlerle ligin gene kendisinin olduğunu açıkladı açıkça. Rafa, İmmobile son maçlarda form düşüklüğü var korkarımki Rafa'da sebo gibi olmasın şimdiden söyleyelim. (Edit: Fenerliyim)

Hocam bu Beşiktaş kadrosu güzel fakat yönetim çok kötü olduğu için bu halde. Ellerinde ki futbolcuların değerini bilmiyorlar yönetimdekiler. Bu yüzden yönetimin değişmesi lazım.

Eğer Van Bronckhost 1 maç daha kazanamazsa kovulacak. Gözümüz hatay maçında. Sezon başı çok iyidik Galatasaray Maçına kadar herşey çok iyidi galatasaray ile namağluptuk. Galatasaraya (arda kardeşlere) 2-1 yenildikten sonra olanlar oldu. 1 tane galibiyet alamadık. Dün Hasan Arat Beşiktaş Futbol A.Ş. den istifa etti bugünde Tümüyle Beşiktaştan istifa etti Gözümüz, ara transfer Döneminde Hüseyin Yücel'de (yada kim seçilirse onda) hadi hayırlısı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt