siplasplas
Diamond Üye
.
Son düzenleme:
ddu ile driverı kaldırıp yapman gerekMerhaba Beyler Ben Noise+ Da Kullansam Başka Esp Dll Li De Kullansam Hiç Bir Şekilde Esp Çalışmıyor Bu Sorun 4 Veya 5 Ay Önce Tekrardan Başıma Gelmişti Amd Ekran Kartı Driver Degiştirmiştim Ve Sorun Çözülmüştü Aynısını Şimdi Yapıyorum Ama Çözülmüyor Hilede Sadece X-Ray Ve Macro Özelligi Çalışıyor Aim-Bot Esp Tarzı Şeyler Çalışmıyor Aranızda Sorunu Yaşayan Ve Çözümünü Bilen Varsa Yardım Edebilirmi (DEFALARCA FORMAT ATTIM DÜZELMEDİ)
DİSCORD = ! Lopea#2525
format atınca herşey siliniyor oyun duruyor bro konuyu oku öyle yorum yapOyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
eşşekoğlueşşek olayın üstünden 3 ay geçmiş neden hortlatıyorsun boş insanformat atınca herşey siliniyor oyun duruyor bro konuyu oku öyle yorum yap
eşşekoğlueşşek olayın üstünden 3 ay geçmiş neden hortlatıyorsun boş insan
hayatımda hiç bu kadar gülmedim H2DUEFICEIUC23DH23Oeşşekoğlueşşek olayın üstünden 3 ay geçmiş neden hortlatıyorsun boş insan
Konu öne çıkmış görmüşken bakayım dedim sonra senin embesilce yorumunu gördüm hatani soyledineşşekoğlueşşek olayın üstünden 3 ay geçmiş neden hortlatıyorsun boş insan
Teşekkür ederim değerli dostumKonu öne çıkmış görmüşken bakayım dedim sonra senin embesilce yorumunu gördüm hatani soyledin
eyvTeşekkür ederim değerli dostum