1 2 euro nıx formda satan var hvh serverlerınde zaten nıxle adam düşürmen zor gerisi oyunculukGeçen nixware aldım ama çoğu hileyi vuramıyor en azından böyle aimwarei falan vurabilecek configi olan varmı elinde?
Çok pahalı olmadığı sürece paidde önerebilirsiniz
1 2 euro nıx formda satan var hvh serverlerınde zaten nıxle adam düşürmen zor gerisi oyunculuk
nixi birakalı cok oldu plague kullanıyorum ondan bakamıyorum zaten cliplerden vb az cok anlarsın veya alanların değerlendırmelerini dikkata al zaten çok kişi aldıysa boşa almıyorlardırLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu iyi midir
kanka adamı ümitlendirme hvh serverine girer 5 kıl alınca üzülürben neverlose kullanıyorum eski nix kullanıcısıyım değiştir hileye o kadar para vermem diyosan nixin cok güzel bir paid cfgsi ve luaları var ucuza salabilirim istiyorsan zamanında manyak para dökmüştüm aimwareyi geç çoğu fatalityleri falan vurursun ya da sikerler parayı al discord ver verim cfgyi
50tlye filan bırakıyım dc gel indirim yaparımGeçen nixware aldım ama çoğu hileyi vuramıyor en azından böyle aimwarei falan vurabilecek configi olan varmı elinde?
Çok pahalı olmadığı sürece paidde önerebilirsiniz