Nixware HvH configi olan var mı

wqc

Diamond Üye
İletişim
Geçen nixware aldım ama çoğu hileyi vuramıyor en azından böyle aimwarei falan vurabilecek configi olan varmı elinde?
Çok pahalı olmadığı sürece paidde önerebilirsiniz

Geçen nixware aldım ama çoğu hileyi vuramıyor en azından böyle aimwarei falan vurabilecek configi olan varmı elinde?
1 2 euro nıx formda satan var hvh serverlerınde zaten nıxle adam düşürmen zor gerisi oyunculuk

şu iyi midir
nixi birakalı cok oldu plague kullanıyorum ondan bakamıyorum zaten cliplerden vb az cok anlarsın veya alanların değerlendırmelerini dikkata al zaten çok kişi aldıysa boşa almıyorlardır

ben neverlose kullanıyorum eski nix kullanıcısıyım değiştir hileye o kadar para vermem diyosan nixin cok güzel bir paid cfgsi ve luaları var ucuza salabilirim istiyorsan zamanında manyak para dökmüştüm aimwareyi geç çoğu fatalityleri falan vurursun ya da sikerler parayı al discord ver verim cfgyi

foruma gir kanka en çok yorum alanı kullan ve karşına fata nl gelirse hemen ff verin

ben neverlose kullanıyorum eski nix kullanıcısıyım değiştir hileye o kadar para vermem diyosan nixin cok güzel bir paid cfgsi ve luaları var ucuza salabilirim istiyorsan zamanında manyak para dökmüştüm aimwareyi geç çoğu fatalityleri falan vurursun ya da sikerler parayı al discord ver verim cfgyi
kanka adamı ümitlendirme hvh serverine girer 5 kıl alınca üzülür

50tlye filan bırakıyım dc gel indirim yaparım:thinkie:

Elimde paralı cfg var.Aimware alıyordu compkiller ile kapışıyordu(adamların cfgsini bilmiyorum ama iyi vuruyorlardı). 40 tlye salarım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt