Nixware CS2-CSGO Crâck İsteği

Nessie2025

Silver Üye
Not:Öncelikle şunu söyleyeyim bu kategori de bilgili değilim eksiğim varsa düzeltirseniz sevinirim.
Auth olarak ne kullanıyor bilmiyorum.Ama key girmeye gerek kalmıyor(oto giriyor keyi,bilgili değilim lütfen yanlışım varsa düzeltin)
C++ ile yazılmış
Başlıktada belirttiğim gibi CS2 hilesi.Loaderdan vs birkaç görüntü buraya bırakıyorum.
DW:

VT:

image.png
image.png
image.png

Hile menüsü ve loaderı bu şekilde.Notu okuyup yorum yapın lütfen :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
deneme loaderi ile olmuyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ozel olarak siteden almalısınız diye biliyorum nixware özel olarak üretiyor denemeleri private

key girmiyorsun çünkü hwid'in kayıtlı :D

boyle gitseydi nixwar diye birşey kalmadzdı cracklenmekten.

Bilgili olmadığımı söylemiştim özür dilerim meşgul ettiğim için(Yakında 1 aylık vs alıp o şekilde paylaşırım muhtemelen)
yalnızca Crâck için satın alıp atacaksan uğraşma, onu kırabilecek birisi bu forumda yok.

140 tl lik hileyi kim niye cracklesin , üstüne bu forumda o hileyi cracklicek kisi yok :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt