asterXpeek
Diamond Üye
Arkadaşlar kendim legit bir config yaparsam nixware kullanıyorum ban yermiyim seçkinde(rage botu sadece yan hesapta kullanyrm mainde legit açmayı düşünüyorum)
satılık hilem var hem çok ucuz hemde 2 aydır rage oynuyon main hesap ban yemedim hiç dm gel yani legit le imkansızArkadaşlar kendim legit bir config yaparsam nixware kullanıyorum ban yermiyim seçkinde(rage botu sadece yan hesapta kullanyrm mainde legit açmayı düşünüyorum)
Gerek yok hocam ayrıca rageler ban wave yiyecek nl bile patlıyor nixware legit yedrmesn yetersatılık hilem var hem çok ucuz hemde 2 aydır rage oynuyon main hesap ban yemedim hiç dm gel yani legit le imkansız
hocam hile zaten legit sen rage gibi oynayabilirsin hile rage bot falan yok ciddiyim sadece yardımcı olmaya çalışıyom çok para verme diyeGerek yok hocam ayrıca rageler ban wave yiyecek nl bile patlıyor nixware legit yedrmesn yeter
Bilmiyorum hocam nixware 140 TL felan aylık baya ucuz zaten sadece legit ban yedirirmi merak ediyorumhocam hile zaten legit sen rage gibi oynayabilirsin hile rage bot falan yok ciddiyim sadece yardımcı olmaya çalışıyom çok para verme diye
Ow yok hocam CS 2 dehocam soruna cevap veriiyim legit overwatch a düşersen yersin birde bolmax 140 danda ucuz benim satışımda bi bakmana öneririm
nixware kullanacağına enigma kullansanaArkadaşlar kendim legit bir config yaparsam nixware kullanıyorum ban yermiyim seçkinde(rage botu sadece yan hesapta kullanyrm mainde legit açmayı düşünüyorum)
Her cs2 hakkında soru sorana kendi iğrenç hileni satmaya çalışma artık. Satmak için yalan yanlış bilgiler veriyorsun.hocam soruna cevap veriiyim legit overwatch a düşersen yersin birde bolmax 140 danda ucuz benim satışımda bi bakmana öneririm
rage açarsan ban yersin 2 haftadır oynuyorum ban falan yokyedirtir bende açmıştım ve 1 saatte ban yedim