TOYSPEEK

Efsane Üye
Site :

İletişim : T O Y S P E E K#8902

Merhabalar Değerli Cheat Global Forumu Takipçileri. Nasılsınız, iyimisiniz umarım hepiniz iyisinizdir. :) Bu Gün sizlerle, henüz beta aşamasında olan Valorant hardware color aimbot ile ilgili detayları paylaşmak istiyorum. Öncelikle Leonardo R3 Ardunio Gerektiriyor Ayrıca Gerçekten uğraştığımız ve gün geçtikçe iyileşen bir proje. satışına bu günden itibaren başlıyoruz. İlk etapta 20 kişilik slot olarak yapacağız ve Herkese Özel ''Build'' olarak yapacağız. Kişisel Exe Olması her zaman bir artıdır. Şu anda 16 Slotumuz kaldı. :) Hilemizde En ince ayrıntılara kadar ayar yapılabilir her silah grubu için ayrı ayrı ayar yapılabiliyor, ve herkes kendine göre mükemmel ayarı bulabiliyor.

Slot Durumu : 20/16 Boş

Adminlerden Ricam : Onaylı Satıcı olmak için ardunio leonardo'su olan bir Admine denettirmek istiyoruz.

Tespit Durumu : %100 Undedected Ve Öyle Kalacak. Ban yediren şeylere karşı ninjaware'nin alerjisi var :)

Ardunio Neden Gerekli ? / Gereklimi ? : Ardunio Zorunlu. Kendi methodumuza göre Mouse hareketlerini undedected hale getirmenin en iyi yolu ardunio ve kesinlikle almalısınız. (piyasadakiler gibi ghub kullanmıyoruz) Ghub color botlar ilerki süreçlerde tespit edilebilirler

Neden Sizi Seçmeliyim ? Öncelikle şunu söyliyeyim biz Dünkü çocuklar değiliz. Adam ban yedirtiyor arkasında durmuyor. Zaten yaşları 18/19 discorddan satış yapıyor ne bir vergi levhası var ne bir sitesi var discorddan engelle tuşuna bastığı anda o adam için bittiniz. Biz kimiz ? Cs go hile sektörünü 2017 nin sonunda atılmış 2 genciz tabi o zamandan beri yaşlandık biraz yaşlar 25 26 ya dayandı hani çoluk çocuk discorddan ordan burdan hile satıyo açıkçası hiç tavsiye etmiyorum adamlar projeyi kapayıp gidiyo vs bi ton problem çıkarıyo cs go sektörüne aimstrike adıyla girdik ninjaware adıyla devam ediyorum aimstrike / ninjaware / bunny c go bu üçü bizim ninjaware olarak cs go sektöründede bir güven edindik 2016 dan beri undedected sattığımız external hile aynı şekilde valoranttada ban yedirmeyecek bir hileyle giriyoruz yeterince test yapıldı ve artık hazır

Hilemizin Özellikleri :
👌🏻 RCS (Sekmeme)
👌🏻 Color Aimbot
👌🏻 Trigger
👌🏻 Magnet Trigger ( Başka Hilede Görmedim)
👌🏻 Otomatik Ateş
👌🏻Otomatik Durma (AutoStop)'' Ateş edecekken otomatik olarak durur''
👌🏻Chat (Arkadaş Bulma/Yardım / Soru Sorma Amacıyla oraya yazabileceksiniz.)
👌🏻Her Silah Grubu İçin Ayrı Ayar Atama (Tabancalar / Tüfekler / Dürbünlüler / Pompalılar)
👌🏻Flick Bot
👌🏻Hitbox Seçici (kafa boyun gövde bel gibi)
👌🏻Bunny Hop
👌🏻 Kitlenme Özelliği (Kitlenir Ama Ateş Etmez)
👌🏻 İnstalock (Eklenecek)
👌🏻 Menü Gizleme Tuşu

👌🏻 Silent Aim ( Belli değil ama istenirse eklenir)

Tanıtım Videosu :

Haftalık - 200 TL (Cheat Globale Özel Ufak Bir İndirim Olur.)

Aylık - 400 TL (Yanında Spoofer verilir ufak ikram olur)

Yıllık - 2500
(Spoofer Verilir ve Pazarlık olur parasını çıkarır.)

Bunu kullanmak için "Ayrıca Arduino Leonardo R3" almanız gerekmekte.
Ayrıca yıllık ve aylık alanlara yanında spoofer verilecek. Ayrıca Faceit içinde gerekli olacak ileride.

İleride Esp'de Eklenecek. (En Safe Halinle)

Kurulum Videosu :

Menü SS

nuzafso.png
cykdxzo.png

3oso9fr.png

5tsfeom.png

Son düzenleme:
Konu onaylanmıştır. Polemik yaratanların hesapları kısıtlanacaktır.

Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş (ayrıca menüye hayran kaldım)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt