Çözüldü New Sistem Alıcam Bilgi Verirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

witchav

Bronz Üye
Sa Arkadaşlar Şuanki Kullanmış Olduğum Bilgisayar Okuduğum Bölümde Tam Bana Fayda Sağlamıyor Ve Yeni Sistem Almaya Karar Verdim. Fakat Hiç Bir Bilgim Yok Ne Almam Gerektiği Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim Hazır Toplu Olursa Daha İyi Olur :)

BÜTÇE : 20-25 K

vatan incehesap ve gamegaraj indirimlerini takip et o bütçeye uygun hatta dahada altına 4060lı ddr5 sistemler düşüyor. bizzat yaşadım sistemi teslim aldiktan sonra sistemimin aynısı 2 3k indirimli şekilde paylaşıldı.

bilgisayar bölümüne göre değişir ama bu olur 12400F Yapsan yeter Ramler Yetmezse 16 gb x2 almak zorunda kalırsın çift ram slotu var

gaminggentr den aldım zamanında en ucuzu ordaydı aradığım sistem oraya da bakabilirsin

Sa Arkadaşlar Şuanki Kullanmış Olduğum Bilgisayar Okuduğum Bölümde Tam Bana Fayda Sağlamıyor Ve Yeni Sistem Almaya Karar Verdim. Fakat Hiç Bir Bilgim Yok Ne Almam Gerektiği Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim Hazır Toplu Olursa Daha İyi Olur :)

BÜTÇE : 20-25 K
biraz daha bütçe çıkarıp am5 almanı tavsiye ederim ve ozaman sana sistem toplayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt