nette dolaşan ve güvenli sitelerden olmayan hileler kesinlikle kullanılmamalı içinde ne olduğu hiç belli olmaz hile uğruna pcnizden veya güvenliğinizden olmayın
onların kullandıgı hile m2bob veya m24pro kanka paralı yine kullanıyolarevet indirmeyi iptal ettim ben de hep. ama oyunda görüyorum hala durduğu yerden uzaktaki slotları öldüren var onların kullandığı hileyi bulsak bi ahh
genelde paralı uygulamalar oluyor kullanılan dreamfancyde yakında urielle ilgili bir hile çıkartıcak bekliyoruzevet indirmeyi iptal ettim ben de hep. ama oyunda görüyorum hala durduğu yerden uzaktaki slotları öldüren var onların kullandığı hileyi bulsak bi ahh
onların kullandıgı hile m2bob veya m24pro kanka paralı yine kullanıyolar
genelde paralı uygulamalar oluyor kullanılan dreamfancyde yakında urielle ilgili bir hile çıkartıcak bekliyoruz
parasız kullanıyolardır belki diye düşünmüştüm
uriel nedir ben tr'de oynuyorum da yeni hile falan mı tr için
Merhaba,
Pvp serverlerde bulunan bir koruma kalkanıdır.
‘’Uriel Anti-Cheat’’
hangisi o isim verirseniz en azından foruma girenlerin falan haberi olur uzak dururlarYoutubede birtane şahıs var onu diyorsun sanırım. Bu şahıs keylogger atıyor. Bilmeyenlerin item ve yang gibi değerli itemlerini kendi hesabına aktarıyor. İtibar etmeyiniz böyle kişilere.