Çözüldü Nette Dolaşan M24Pro ve M2Bob crackli hileleri deneyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m2hack

Normal Üye
Ben indirmeye çalıştım ama hangisini indirdiysem keylogger buldu bilgisayar. diğer hilelerde sadece trojan olurdu keylogger'in hilenin çalışması için bi amacı var mı yoksa sadece korsanlık için mi koyuluyor

nette dolaşan ve güvenli sitelerden olmayan hileler kesinlikle kullanılmamalı içinde ne olduğu hiç belli olmaz hile uğruna pcnizden veya güvenliğinizden olmayın

nette dolaşan ve güvenli sitelerden olmayan hileler kesinlikle kullanılmamalı içinde ne olduğu hiç belli olmaz hile uğruna pcnizden veya güvenliğinizden olmayın

evet indirmeyi iptal ettim ben de hep. ama oyunda görüyorum hala durduğu yerden uzaktaki slotları öldüren var onların kullandığı hileyi bulsak bi ahh

evet indirmeyi iptal ettim ben de hep. ama oyunda görüyorum hala durduğu yerden uzaktaki slotları öldüren var onların kullandığı hileyi bulsak bi ahh
genelde paralı uygulamalar oluyor kullanılan dreamfancyde yakında urielle ilgili bir hile çıkartıcak bekliyoruz :)

Youtubede birtane şahıs var onu diyorsun sanırım. Bu şahıs keylogger atıyor. Bilmeyenlerin item ve yang gibi değerli itemlerini kendi hesabına aktarıyor. İtibar etmeyiniz böyle kişilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt