benjamir313
Silver Üye
netkafede hvcı ya erisim yok acmanın bir yolu yokmu
Acamazsinnetkafede hvcı ya erisim yok acmanın bir yolu yokmu
BIOS'ta şifre mevcut. (müşterilerim sağ olsun öğrendik.d)Biosa girip sanallaştırmayı aktif etmen gerekiyor ( Dayak yemeden .d )
Her internet kafede bu yoktur tahminim gelişmiş olanlarda tabii ki vardır biosa girmeye çalıştığın gibi sana girmeye çalışabilirler .dBIOS'ta şifre mevcut. (müşterilerim sağ olsun öğrendik.d)
kanka yinede vuln driver diye bişi varmış onlarda siksen driver loadlayamazsınBiosa girip sanallaştırmayı aktif etmen gerekiyor ( Dayak yemeden .d )
KRAL BENIM O BENIM YH8DUJIAKOPLDSABIOS'ta şifre mevcut. (müşterilerim sağ olsun öğrendik.d)
bizzat tecrübe edindik hocam adamın ekranına uyarı gidiyor direk gozlerımle gordum masa-x de yasaklı yazılım açılmıştır diyeBiosa girip sanallaştırmayı aktif etmen gerekiyor ( Dayak yemeden .d )
bizim tanıdık var staffbesting aciyoz hic siklemiyoKRAL BENIM O BENIM YH8DUJIAKOPLDSA
bizzat tecrübe edindik hocam adamın ekranına uyarı gidiyor direk gozlerımle gordum masa-x de yasaklı yazılım açılmıştır diye
İyi sağ çıkabildiysenKRAL BENIM O BENIM YH8DUJIAKOPLDSA
bizzat tecrübe edindik hocam adamın ekranına uyarı gidiyor direk gozlerımle gordum masa-x de yasaklı yazılım açılmıştır diye