- İletişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ellerine sağlık checkliyorum şuan güzel paylaşım <3Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
checklediysen atar mısın?Ellerine sağlık checkliyorum şuan güzel paylaşım <3
Bu arada forumda config paylaşımı çok az elinde varsa configde paylaşırsan güzel olur crackturkey'e dönsün bura bi OWQIOPEIOPQW
Estağfurullah bu forumub rakipi olamaz biz her zaman daha iyiyiz not: masa başında uyuya kalmışım logların hepsini çekmiş akşam işten eve gittigimde toplu paylaşım yapıcam configlerle beraberEllerine sağlık checkliyorum şuan güzel paylaşım <3
Bu arada forumda config paylaşımı çok az elinde varsa configde paylaşırsan güzel olur crackturkey'e dönsün bura bi OWQIOPEIOPQW
Elinlemi deniyonhocam hic biri girmiyor galiba vbi 30 40 tane denedim
Saat kaç gibi evde oluyorsun ona göre aktif olalımEstağfurullah bu forumub rakipi olamaz biz her zaman daha iyiyiz not: masa başında uyuya kalmışım logların hepsini çekmiş akşam işten eve gittigimde toplu paylaşım yapıcam configlerle beraber
9 gibi çıkıyom işten bugün başka işlerimde var 11 fln olur gibi herhalde yaSaat kaç gibi evde oluyorsun ona göre aktif olalım
Not : Hastayım o yüzden bi saat söylersen o saatte bakıcam uyicam aw hasta hasta cgde dolaşıyorum PWOQIPOEIOPQ