6 UndergroundMerhaba Bu Aralar Çok Sıkılıyorum Ve Netfilix İzliyorum Nerdeyse Bütün Aksiyon Ve Komedi Filmlerini İzlemişimdir. Film Önerebilcek Varmı
Komedi Ve Aksiyon Olabilir Venom Tarzı Film.
Yarın İzliyeceğim Saol6 Underground
Kankam şuana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir kaçı şunlar:Merhaba Bu Aralar Çok Sıkılıyorum Ve Netfilix İzliyorum Nerdeyse Bütün Aksiyon Ve Komedi Filmlerini İzlemişimdir. Film Önerebilcek Varmı
Komedi Ve Aksiyon Olabilir Venom Tarzı Film.
Kolonya Cumhuriyetini İzlemiştim Onun Gibi Komedi Filmi Varmıdır BildiğinKankam şuana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir kaçı şunlar:
1: The Pianist "Oscarlı efsane oyunculukları bulunan bir film, Almanların Yahudilere yaptığı işkenceler falan."
2: Dünya Savaşı Z - Ben Bir Efsaneyim "En iyi iki zombi filmi Dünya savaşı Z favorim."
3: Açlık Oyunları Serisi "Efsane serisi olan akıcı bir film."
4: Sanal üstü: DarkWeb "Hacker filmi"
5: Kolonya Cumhuriyeti "Güldüren Türk komedi filmi"
(Ek Dizi)
- Control Z "İkinci sezonu geçen ay çıktı güzel bir hacker dizisi tavsiye ederim."
- S*x Education "Buda güzel dizidir öneririm."
İYİ FORUMLAR..
Onun gibi bildiğim başka bir komedi yok ama sana birinci sırada yazdığım "The Pianist" Filmini öneririm efsane bir yapım 8.5 IMDB'si var , fragmanına aldanma eski filmlerin genelde fragmanlarını kötü yapıyorlar film efsane ötesi harika bir yapım.Kolonya Cumhuriyetini İzlemiştim Onun Gibi Komedi Filmi Varmıdır Bildiğin