Netfilix Film Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lrnsxgod

Efsane Üye
Merhaba Bu Aralar Çok Sıkılıyorum Ve Netfilix İzliyorum Nerdeyse Bütün Aksiyon Ve Komedi Filmlerini İzlemişimdir. Film Önerebilcek Varmı
Komedi Ve Aksiyon Olabilir Venom Tarzı Film.

Merhaba Bu Aralar Çok Sıkılıyorum Ve Netfilix İzliyorum Nerdeyse Bütün Aksiyon Ve Komedi Filmlerini İzlemişimdir. Film Önerebilcek Varmı
Komedi Ve Aksiyon Olabilir Venom Tarzı Film.
Kankam şuana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir kaçı şunlar:
1: The Pianist "Oscarlı efsane oyunculukları bulunan bir film, Almanların Yahudilere yaptığı işkenceler falan."
2: Dünya Savaşı Z - Ben Bir Efsaneyim "En iyi iki zombi filmi Dünya savaşı Z favorim."
3: Açlık Oyunları Serisi "Efsane serisi olan akıcı bir film."
4: Sanal üstü: DarkWeb "Hacker filmi"
5: Kolonya Cumhuriyeti "Güldüren Türk komedi filmi"
(Ek Dizi)
- Control Z "İkinci sezonu geçen ay çıktı güzel bir hacker dizisi tavsiye ederim."
- S*x Education "Buda güzel dizidir öneririm."
İYİ FORUMLAR..

Kankam şuana kadar izlediğim en iyi filmlerden bir kaçı şunlar:
1: The Pianist "Oscarlı efsane oyunculukları bulunan bir film, Almanların Yahudilere yaptığı işkenceler falan."
2: Dünya Savaşı Z - Ben Bir Efsaneyim "En iyi iki zombi filmi Dünya savaşı Z favorim."
3: Açlık Oyunları Serisi "Efsane serisi olan akıcı bir film."
4: Sanal üstü: DarkWeb "Hacker filmi"
5: Kolonya Cumhuriyeti "Güldüren Türk komedi filmi"
(Ek Dizi)
- Control Z "İkinci sezonu geçen ay çıktı güzel bir hacker dizisi tavsiye ederim."
- S*x Education "Buda güzel dizidir öneririm."
İYİ FORUMLAR..
Kolonya Cumhuriyetini İzlemiştim Onun Gibi Komedi Filmi Varmıdır Bildiğin

Kolonya Cumhuriyetini İzlemiştim Onun Gibi Komedi Filmi Varmıdır Bildiğin
Onun gibi bildiğim başka bir komedi yok ama sana birinci sırada yazdığım "The Pianist" Filmini öneririm efsane bir yapım 8.5 IMDB'si var , fragmanına aldanma eski filmlerin genelde fragmanlarını kötü yapıyorlar film efsane ötesi harika bir yapım.

Dunkirk
Midway
The pianist
Ben genelde tarih filmlerini sevdiğim için onların içinde beğendiklerimi yazdım bide Stalingrad filmi var onada bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt