nesvalo hilesi ban yediriyor ve neden hala dağıtılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigitdogan44

Bronz Üye
arkadaşlar herkes ban yediği açıkça ortada 1 aya 1 gün 1 hafta kullandığında herkesin ban yemesine rağmen hala hile çalışıyor ve kullanıma açık neden böyle birşey yapılıor anlamıyorum
arkadaşlar ban yediğime göre valorant sayfasındaki spoofer ın çalışıyor yazmasınımı beklemeliyim yardımcı olurmusunuz teşekkürler
bu arada kendi rızamız felanda yane en azından bilgisi verilse lol deki gibi ban yersiniz die

cant help you use cheat => ban :v free = ban

arkadaşlar herkes ban yediği açıkça ortada 1 aya 1 gün 1 hafta kullandığında herkesin ban yemesine rağmen hala hile çalışıyor ve kullanıma açık neden böyle birşey yapılıor anlamıyorum
arkadaşlar ban yediğime göre valorant sayfasındaki spoofer ın çalışıyor yazmasınımı beklemeliyim yardımcı olurmusunuz teşekkürler
bu arada kendi rızamız felanda yane en azından bilgisi verilse lol deki gibi ban yersiniz die
ben yazmaktan üşendim illaki bir tane dallama gelip bana sen legit kullanmıyorsun diyor çünkü aptal herif bilmiyor hilenin DETECT OLDUĞUNU KABUL ETMİYOR. benim yorumlarımı incele nesvalo hakkında 10 yorumum varsa 2 tanesi ban yedirdiği hakkında kalan 7'i de bana karşı çıkan aptallara durumu anlatma çabamdır.

Yakalandıktan sonra ıstersen acma 1 kere actıgın ıcın bıle ban yersın ve burak kardeşim anlamazlar uğrasmana gerek yok onlar legit sanıp kökleyen tayfa kendilerınce legıt oynuyorlar hile sıkarken aşırı sapıtıyor zaten kendi önerdiği ayarları kullanınca bile sapıtmaya baslıyor odaklanma sorunu var yanı kaydıktan sonra aim çöp oluyor kafa hariç her yere sıkıyoruz

Merhaba, son güncellemeden sonra ban riski kalkmıştı. Eski sürüm kullananlarda bazı talihsizlikler yaşandı. Yeni sürümde hala devam edip etmediğini bilmiyoruz fakat güncelleme sonrası (daha önce hiç nesvalo kullanmayanlar) yeni sürümü ilk defa kullanınca bir sorun yaşamadı. Şuan 1.ayını dolduranlar var. Eğer yeni sürümde bu sorun yaşandıysa buradan dürüst bir şekilde bize yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt