Nasıl Ücretsiz güçlü bir .NET Obfuscator sahibi olurum? | How can i have a strong .NET Obfuscator?

0x58B

Efsane Üye
I decided to provide .NET Obfuscator for free, there are several reasons for this.
For example, to prevent paste products from being sold.
That's why my obfuscator, DNArmor, will be given for free to anyone who meets simple requirements.

Ücretsiz olarak .NET Obfuscator sağlamaya karar verdim, bunun çeşitli nedenleri var.
Örneğin, paste ürünlerin satılmasını engellemek.
Bu yüzden DNArmor isimli obfuscator'üm basit şartları karşılayan herkese ücretsiz olarak verilecek.

(Nasıl geçerli bir lisans alabileceğiniz hakkında gerekli bilgi)

As long as you meet the conditions written in the thread and do not protect malware with DnArmor, your license will not be revoked.

Konuda yazılı koşulları yerine getirdiğiniz ve DnArmor ile kötü amaçlı yazılımları korumadığınız sürece lisansınız iptal edilmeyecektir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ondan önce bir tane derledğini korumalı bi exe Crâck me paylaşırsan ne kadar güclü herkes görmüş olur

ondan önce bir tane derledğini korumalı bi exe Crâck me paylaşırsan ne kadar güclü herkes görmüş olur
forumda 500 tane unpackMe vardı zaten, güçlü olduğundan emin değilsen oturup deneyebilirsin sana atarım bir tane dosya.

Cheatglobal'dan yaklaşık 4 kişiye lisans sağlandı, sağlamaya da devam edeceğim 👀

tüm tikleri seçmeme rağmen programda bir hata söz konusu olmuyor ve program çok karışık bir harf gittiği an tüm kodlar bozuluyor o yüzden öneriyorum ek olarak sahibi çok hızlı yanıt veriyor <3

sen de aşinasın az çok reversing'e, unpacklenemeyen herhangi bir koruma yok.
fakat güçlü dediysem de yalan söylemedim, evet geçeni vardır olabilir.
herkesin iyi olduğu alanlar vardır, benimki java mesela
bir şeyleri deneye deneye ya da başına gelince öğreniyorsun sonuçta, 4 defa Crâck yiyerek öğrendim ne yapmam gerektiğini
üzerinden çok geçmesine rağmen piyasadaki encrypted jarları hala basit bir şekilde açabiliyorum
ama tabii ki piyasada bulunan obfuscatorlara göre güçlü ve kaliteli bir obfuscator verdiğine eminim, sadece aklıma geldi diye yazmak istedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt