Çözüldü Nasil spama dusmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lulpeek

Efsane Üye
Merhaba arkadaslar bir oltalama saldirisi icin outlookdan mail gonderecegim. maili gonderdigim kisiler de outlook kullaniyorlar ancak attigim mailler hic bir flag kelime olmadan dahil spama dusuyor bunu nasil cozebilirim. html kullandim duz metin kullandim her turlu spama dusuyorum

Godaddy webmail hizmetinide denedim arkadaslar domainim uzerine olan. ancak yinede spama dusuyor.

eski mail + temiz ip denedinmi bide outlook değilde yollarken gmail kullanmayı dene ama mutlaka eski hesap eski ip olsun mail farm olmasın yani aktif bi mail olmalı

eski mail + temiz ip denedinmi bide outlook değilde yollarken gmail kullanmayı dene ama mutlaka eski hesap eski ip olsun mail farm olmasın yani aktif bi mail olmalı
Hocam eski mail deniyemem cunku mail adreslerimin adi oltalama yapmak icin pek uygun degil. gmail kullanmiyorum cunku amac outlook hesaplarini almak ve maillerin sanki outlookdan gidiyormus gibi gorunmesi gerekiyor.

Hocam eski mail deniyemem cunku mail adreslerimin adi oltalama yapmak icin pek uygun degil. gmail kullanmiyorum cunku amac outlook hesaplarini almak ve maillerin sanki outlookdan gidiyormus gibi gorunmesi gerekiyor.
oltalama yaptığın mail veya domain adından dolayı spama düşüyor olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt