Nasıl Kolay Para Kazanabilirim

J1NX

個人
Efsane Üye
İletişim
Ben Para Kazanmak İstiyorum Çok Araştırmalar Yaptım Ancak Hiç Bir Sonuç Elde Edemedim 18 Yaşından Küçüğüm Yapabileceğim Ne Var :) ?

Ben Para Kazanmak İstiyorum Çok Araştırmalar Yaptım Ancak Hiç Bir Sonuç Elde Edemedim 18 Yaşından Küçüğüm Yapabileceğim Ne Var :) ?
1 - visual studio indirirek başlayabilirsin tabii ki ilk başta güzel şeyler ortaya çıkmayacak (diğer insanlar için) ama sen kendini geliştirerek hile/program yazıp satabilirsin misal ben şuanda league of legends için external script yazıyorum falan felan 2-3 güne satacağım zaten sitede'de konu oluştururum
2 - biryerden ucuz ürün satın alıp onu 5-10 tl kar ile satabilirsin mesela oyun satışı veya (hile/oyun içi içerik rp fln).

Şimdi şunu söyleyeyim kolay para diye birşey yoktur legal-illegal her işin bir zorluğu vardır. Öneri vermek gerekirse sponsorluk alabilirsin video çekip az biraz gelir kazanabilirsin Photoshop biliyorsan template yaparak gelir kazanabilirsin reşit olsan daha çok önerim olurdu ama aklıma gelenler bunlar.

bitcoin mining işleri bana iyi getiri sağlıyor araştırabilirsin

Aslında evden para kazanmanın bir çok yolu var fakat, bunun için de biraz şans gerekiyor, mesela blog yazmak gibi, o bloğun ön plana çıkması farkedilmesi lazım gibi gibi, araştırarak bulabilirsin, bunun hakkında bir çok yazı var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt