Nasıl internetten para kazanırım?

redlineSc

Silver Üye
Öncelikle merhabalar uzun bir süredir internetten nasıl para kazanabiliceğimi araştırıyorum fakat kendime uygun, yapılabilir bişey bulamadım.Bildiğiniz internetten para kazanma methodlarını yazarmısınız?

Örnek : Metin 2 yang kasıp satmak, valorant hesap satışı v.s
Lütfen yorum kasmak için saçma şeyler yazmayın

mining yaparak kazanabilirsin eyer ekran kartın yok yada pahalı diyosan bulut madenciliği ile illa sana getirileri olacaktır bi miktar yatrıım yapman lazım

Öncelikle merhabalar uzun bir süredir internetten nasıl para kazanabiliceğimi araştırıyorum fakat kendime uygun, yapılabilir bişey bulamadım.Bildiğiniz internetten para kazanma methodlarını yazarmısınız?

bende mining öneriyorum (deneyemedim pc den dolayı) ama öneriliyo

youtube'da film kesitleri paylaş telif olayına dikkat et

insanların işine yarayabilicek dosyaları link kısaltma servislerine koyup paylaşabilirsin fakat güvenilir bir link paylaşma servisi bulman lazım ödemeyi çekerken kimlik numarası paylaşman gerekiyor bi çoğunda haberin olsun ben hâlâ yapmaktayım ve getirisi dolar bazında olduğu için bana ek olarak güzel bir ödeme çıkartıyor ve sürekliliği olan dosyalar paylaş ki sürekli videon izlensin linke tıklansın

En iyi para kazanma yöntemi Adsense'dir bunun dışında satış yaparak kazanırsın.
Link kısaltma siteleri de zaten adsense veya alternatifi sitelerden kazanır kendileri kepçe ile kazanırken sana çay kaşığı ile verirler.
Eğer yapabilirsen kendi link kısaltma siteni kurabilirsin ama eğer bilgin yoksa hiç girmeni tavsiye etmem çünkü bu is kolay değil özellikle adsense boş sayfalara reklam vermiyor ya kısıtlama yersin ya hesabın ban yer. Hit ye çok önemli kısaca birçok olay var. Bu işten anlayan insanlar bulursan ücretli yaptırabilirsin ama dediğim gibi sermaye lazım sana.

Sermayesiz kazanmak istiyorsan da elinde Saticak birşey olmalı. Varsa satacağın birşey satarsın o şekil kazanırsın.

Herneyse adsense ile kazanmak istiyorsan YouTube ile şansını deneyebilirsin. Veya site açabilirsin. Ama şöyle bir durum var bunlar ileriye dönük kazandırır sana. Böyle direkt para kazanacağın hiçbir iş yok.

İllegal işlere hiç bulaşma. Pişman olursun kazandığın paranın asla hayrını görmezsin.
Yani onun dışında söyleyecek birşey yok açıkçası youtubedaki videolarda çöp uygulamalar filan gerçi o videoları çəkənlərdə bu sahte videolar ile para kazanıyor adsense üzerinden. İstiyorsan sende para kazandıran uygulama videoları çek ülkede aptal çok inanlar olur yinede o paradan hayır gelmez sana 😂

valorant hesap al sat 0 dan kas 20 lwle gold plat yap plat hesabı 120 ye alıcı bulursun

Yazılım bilgin varsa web sitesi oluşturup satabilirsin

Merhaba Para Kazanmak İçin Paranın Olması Gerekir. Boş boş link kısaltma , dropshipping tarzı şeylerle ugraşma. Çar kasma olaylarınıda ben anlamam. Para kazanmak istiyorum derken para kaybedebilirsin. Örnek youtube kanalıma bak https://www.youtube.com/channel/UCKPXxtH0J7HVR2-OWJrrrdg/videos ben para kazandıgım gibi parayı kaybededebiliyorum. Ya sana diyeceğim sanal ortamda para kazanmak bir yetenegin olmadıktan sonra imkansız

Merhaba Para Kazanmak İçin Paranın Olması Gerekir. Boş boş link kısaltma , dropshipping tarzı şeylerle ugraşma. Çar kasma olaylarınıda ben anlamam. Para kazanmak istiyorum derken para kaybedebilirsin. Örnek youtube kanalıma bak https://www.youtube.com/channel/UCKPXxtH0J7HVR2-OWJrrrdg/videos ben para kazandıgım gibi parayı kaybededebiliyorum. Ya sana diyeceğim sanal ortamda para kazanmak bir yetenegin olmadıktan sonra imkansız
Yanlış düşünce bence adsense çok iyi gelir kaynağı olabilir. Eğitim izlemesi kâfi. Yine uzun sürede kazandırır mutlaka ama uğraşması gerekiyor sadece.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt