Çözüldü Name protect nasıl değiştiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlbaMerlin

Namı Değer Türk Foden
Diamond Üye
DOSTLAR HOLLY NİN JARINA BAKIYORUM AMA NAMEPROTECT İ DEĞİŞTİREMİYORUM BAKIYORUM BULAMIYORUM NERDE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLCEK VARMI.

.d her jar paylaşıldığında aynı gün 5 tane yeni hile çıkıyo piyasaya aq eşşşekware skidderware
yok kk çıkarmicam arkadaşımın isteği üzerine zaten kendi aralarında oynicaklarmış hileye ihtiyacım olsaydı satın alırdım ama gerek yok benim için

bol renameler :dD reverser abim
bol boost attırıpta vermemekler görüşürüz d0landırıcı :D

aynı senin clientine yaptığın gibi

drawstringhook
discordd etkinligine bakıyorum da jbyedit veya diger editorlerden cıktıgını gormuyorum , yaptıgım islerden sana geriye kalan tek sey abilerine yalvarmak oldu ve olacak her zaman :Dd
image.png

yok kk çıkarmicam arkadaşımın isteği üzerine zaten kendi aralarında oynicaklarmış hileye ihtiyacım olsaydı satın alırdım ama gerek yok benim için

bol boost attırıpta vermemekler görüşürüz d0landırıcı :D
niye bos yere loaderimi yaydırıyım sana atıp dostum zorunda mıyım ? hayır.

discordd etkinligine bakıyorum da jbyedit veya diger editorlerden cıktıgını gormuyorum , yaptıgım islerden sana geriye kalan tek sey abilerine yalvarmak oldu ve olacak her zaman :Dd
image.png

niye bos yere loaderimi yaydırıyım sana atıp dostum zorunda mıyım ? hayır.
g0tüm yedemedi de ondan güzel kardeşim Crâck yersin mazallah merak etme loaderin elime geçti bile o ratı taratıp 44 virüsü görüp vaz geçtim

g0tüm yedemedi de ondan güzel kardeşim Crâck yersin mazallah merak etme loaderin elime geçti bile o ratı taratıp 44 virüsü görüp vaz geçtim
loader vt 12 dost sen bılırsın de , tabi ki Crâck yiyebilirim yemeyecegim diye bir sey yok fakat bu senin gibiler tarafından gerceklesmeyecegine eminim

loader vt 12 dost sen bılırsın de , tabi ki Crâck yiyebilirim yemeyecegim diye bir sey yok fakat bu senin gibiler tarafından gerceklesmeyecegine eminim
dostum arkadaşıma atmışsın bebe senin attığını bana attı bir baktım 44 çekiyor oyş dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt