Çözüldü mta spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

met

Bronz Üye
Merhaba, mtada serial ban olayı nası oluyor ve yersek nası kaldırırız hile alacağım fakat kafama takıldı. Yardım ederseniz sevinirim.

Dostum mta Hwid ban atmıyor Eski bilgisayarımda aynı durumu Yaşadım Düzeltmen için adımlar

- Tarayıcına gir Harddisk changer indir
-Yönetici olarak çalıştır
-Kaç tane diskin varsa hepsinin İD sini değiştir
-Pc reset at tekrar dene

Büyük ihtimalle olucaktır iyi forumlar
hard disk serial numaramı değiştirmemde sorun olmaz değil mi hocam

Şu anda public olan mta spooferları çalışmıyor. Yayınlanan spoofer yöntemini düzelttiler. Bu günlerde boşuna aramayın, zamanınızı boşa kaybetmeyin, ama tabii ki kendi kararınız. (Denenmemiş olsa da, bilgisayarınızı formatlayın, ardından HDD seri numaranızı değiştirin, oyunu indirip kurun ve rastgele bir sunucuya giriş yapın. Eğer seri numaranız değiştiyse, format atmadan eski haline dönmez, hemde serialiniz değişmiş olur.)

• Beğen
Tepkiler: met
Şu anda public olan mta spooferları çalışmıyor. Yayınlanan spoofer yöntemini düzelttiler. Bu günlerde boşuna aramayın, zamanınızı boşa kaybetmeyin, ama tabii ki kendi kararınız. (Denenmemiş olsa da, bilgisayarınızı formatlayın, ardından HDD seri numaranızı değiştirin, oyunu indirip kurun ve rastgele bir sunucuya giriş yapın. Eğer seri numaranız değiştiyse, format atmadan eski haline dönmez, hemde serialiniz değişmiş olur.)
Şuandada kaldırmak mümkün kolay birşekilde

Açılıyor hocam cheat engine methodu ile PC format lazm

Ve hile çok fazla yok bilindik hileleri satın alırsan hepsi hileyi oyunun başında injectlerken anticheati stopluyor yani ban yemen imkansız hile ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt