Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttigim gibi cheat engine gibi programlarla metinlerin kordinatı bulunabilirmi ,
bulunursada hangi şekilde bulunabilir yardımcı olabilen olursa sevinirim.
Sürekli tarama yapman lazım c.e ile yapabilirmisin bilmiyorum ama c++ üzerinden mantığını anlatayım ;
ReadLong(ReadLong(ReadLong(mobptr)+0x4)+mobx); // son hafızadaki ilk mobun x kordinatını verir y kordinatını bulmak içinde mobx offsetine 0x4 z içinde, moby + 0x4 ekleyeceksin
özellikle metini çekmek için 0x4 ü döngüye alıp int i =1 ; olarak tanımlayıp 0x4 * i şeklinde tarama yapacaksın(her mob arası 4 byte var bu yüzden 0x4 ile çarpıyoruz) etraf okuyacaksın okurken metin olup olmadığını anlaman için ister ismine bak istersen type vs. bakarsın o sana kalmış .
Not : ReadLong yazdığım yeri sen readprocessmemory ile çekebilirsin.
mobx,moby,mobz içinde önce kendi x offsetini bulup devamını getirebilirsin.
hepsi birbirine yakın zaten.
Benim bulduğum offsetler bunlardı test serverde bulmuştum serverden servere değişebilir.
DWORD mobx = 0x648;
DWORD moby = mobx + 0x4;
DWORD mobz= moby + 0x4;
DWORD VIDOffset = 0x738;
NOT2: Bende pek iyi sayılmam bu konuda sadece bildiklerimi söyledim yanlışsa tecrübeli arkadaşlar beni düzeltebilir.