Mt2 pvplerde metin kordinatı bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

00mslm00

Gold Üye
Başlıkta belirttigim gibi cheat engine gibi programlarla metinlerin kordinatı bulunabilirmi ,
bulunursada hangi şekilde bulunabilir yardımcı olabilen olursa sevinirim.

Sürekli tarama yapman lazım c.e ile yapabilirmisin bilmiyorum ama c++ üzerinden mantığını anlatayım ;

ReadLong(ReadLong(ReadLong(mobptr)+0x4)+mobx); // son hafızadaki ilk mobun x kordinatını verir y kordinatını bulmak içinde mobx offsetine 0x4 z içinde, moby + 0x4 ekleyeceksin
özellikle metini çekmek için 0x4 ü döngüye alıp int i =1 ; olarak tanımlayıp 0x4 * i şeklinde tarama yapacaksın(her mob arası 4 byte var bu yüzden 0x4 ile çarpıyoruz) etraf okuyacaksın okurken metin olup olmadığını anlaman için ister ismine bak istersen type vs. bakarsın o sana kalmış .
Not : ReadLong yazdığım yeri sen readprocessmemory ile çekebilirsin.
mobx,moby,mobz içinde önce kendi x offsetini bulup devamını getirebilirsin.
hepsi birbirine yakın zaten.
Benim bulduğum offsetler bunlardı test serverde bulmuştum serverden servere değişebilir.
DWORD mobx = 0x648;
DWORD moby = mobx + 0x4;
DWORD mobz= moby + 0x4;
DWORD VIDOffset = 0x738;

NOT2: Bende pek iyi sayılmam bu konuda sadece bildiklerimi söyledim yanlışsa tecrübeli arkadaşlar beni düzeltebilir.

Son düzenleme:
Teşekkürler çok iyi anlıyamasamda biraz yardımı olacak 😊vb.net e uyarlaması aynı mantıkmıdır yoksa c++ şartmı yazmak için .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Başlıkta

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
где найти туториал для новичка?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt