Çözüldü mt2 pvp mmultıhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gelgel01

Normal Üye
MULTIHACK NE ZAMAN AKTIF OLUCAK ACABA GUNCELLEME ASAMSINDA DIYORDA

Merhabalar

Aynı anda birçok güncellemeyle uraşıyoruz Ekibimiz üzerinde çalışmaktadır. Sizlerden bu aşamada kısa bir süre beklemenizi rica ediyoruz.

Saygılarımla.

efendım bıraz sık boğaz etmiş gibi olucam ama tahminen 1 hafta yada kaç gün yada bugun 1 2 saat ıcınde dıyebılcek bı eminliktemisiniz bu konuda ne soylebılırsınız tahmini olarak

efendım bıraz sık boğaz etmiş gibi olucam ama tahminen 1 hafta yada kaç gün yada bugun 1 2 saat ıcınde dıyebılcek bı eminliktemisiniz bu konuda ne soylebılırsınız tahmini olarak
Malesef şuan Zulu hilesinin hatalarını çözmekle uğraşıyoruz. Zulu hilesi bittiği zaman MultiHack'e geçilecek.

lol script çalıştı eyvallah mt2 pvp yi bekliyorum bende şuan elinize sağlık fakat bir sorum olacaktı hileler uyarıya sebep oluyor windows güvenlik duvarında trojan olarak gözüküyolar zararları nedir bunların

lol script çalıştı eyvallah mt2 pvp yi bekliyorum bende şuan elinize sağlık fakat bir sorum olacaktı hileler uyarıya sebep oluyor windows güvenlik duvarında trojan olarak gözüküyolar zararları nedir bunların
hocam bütün hilelerde hangisini kullanırsan kullan yinede virüs vardır windows güvenliği devre dışı bırakıp oynarsan hata almazsın

mt2 m4bot çalışıyor gözüküyor fakat denedim injectör ile bypass olan sekmeler açık duruyor hile menüsü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt