MSI B550M-A PRO RAID VAL5

ANTARCTICA

Uzman Üye
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi MSI B550M-A PRO anakarta sahibim.
Sırasıyla banı kaldırmak için yaptığım adımları söyleyeceğim.
1. Bios up/down

2. Raid ile beraber format
3. Amidewin ile bütün serialler değiştirildi
4. Manuel Mac Changer / Modem reset
5. tmp.sys silme

6. VALORANT indirip hiç kullanılmamış bir hesapta oynamak
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT : Bunları yaptığımda geçen hafta Pazar akşam saatleriydi ve aradan geçen 5 günün sonunda VAL4 hatası alıp oyundan uzaklaştırıldım.
Bunun ücretsiz bir çözümü yok mu arkadaşlar? Yeni ban yiyip açabilenler yoruma gelirse sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boş beleş yorum atıp yorum kasanları raporlayacağım haberleri olsun.

csm ve tpm modüllerini biostan kapatıp macinin değiştiğine tam emin olman lazım kankam. Ayrıca disk serialleri bazı kartlarda 2. den sonra değişmiyor yeni array oluştursan bile onuda kontrol etmen lazım. Onun dışında adımlarında bir sorun yok

Merhaba, "LINK" isterseniz şu konuya bir göz atın. :)

csm ve tpm modüllerini biostan kapatıp macinin değiştiğine tam emin olman lazım kankam. Ayrıca disk serialleri bazı kartlarda 2. den sonra değişmiyor yeni array oluştursan bile onuda kontrol etmen lazım. Onun dışında adımlarında bir sorun yok
CSM , TPM kapalı hocam ama raid yaptıktan sonra değiştimi değişmedi mi bakmadım

bios up atmadıysan raidden sonra bıraktıgın gibidir hocam usb ethernet alabilirsiniz. Ayrıca amidewinle her şeyi değiştinize emin misiniz?
Bios up attım hocam, biostan sürümüne baktım. Amidewin ile her şeyi değiştirdim değiştirmeden önce dmiedit ile kontrol ettim hepsini.

discord ekle ordan halledeyim ben bir şeyler yanlış gitmiş demek ki

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt