Spoofer kullanırsın delayı geçer misin bilememMerhaba,
Msi A320M-A PRO (MS-7C51) Anakart kullanıyorum,
VAL 152 Hatası alıyorum, özel nedenlerden dolayı pc ye tamamen format atamam, formatsız bir şekilde valorantta banımı kaldırmam mümkünmü ?
Formatsız şekilde başarılı olma oranı düşük genelde delaya düşer çünkü kalıntılar & Windows formatı ve hatta önlem olarak Windowsta kullandığın e postaya kadar değiştirmen en mantıklısı olucaktır.Merhaba,
Msi A320M-A PRO (MS-7C51) Anakart kullanıyorum,
VAL 152 Hatası alıyorum, özel nedenlerden dolayı pc ye tamamen format atamam, formatsız bir şekilde valorantta banımı kaldırmam mümkünmü ?
Kardeşim amidewin ile yapsan bile maks 1 hafta sonra tekrar val5Söylenilen gibi formatsız pekte mümkün değil dostum. Bizzat kendim dün kaldırdım banımı raid format ve amidewin ile, yedekleyip yapman daha sağlıklı olacaktır.
Daha önce de amidewin ile legit şekilde 1.5-2 ay oynamışlığım var dostum nasıl val5 ?Kardeşim amidewin ile yapsan bile maks 1 hafta sonra tekrar val5
Ben spoof arıyorum msı anakart 4 5 gün sonra tekrar val5 alıyorumDaha önce de amidewin ile legit şekilde 1.5-2 ay oynamışlığım var dostum nasıl val5 ?