MSI ANAKART VAL 152 HWİD BAN

posedi10

Gold Üye
Merhaba,
Msi A320M-A PRO (MS-7C51) Anakart kullanıyorum,

VAL 152 Hatası alıyorum, özel nedenlerden dolayı pc ye tamamen format atamam, formatsız bir şekilde valorantta banımı kaldırmam mümkünmü ?

Merhaba,

VAL 152 Hatası alıyorum, özel nedenlerden dolayı pc ye tamamen format atamam, formatsız bir şekilde valorantta banımı kaldırmam mümkünmü ?
Spoofer kullanırsın delayı geçer misin bilemem

Merhaba,

Formatsız şekilde başarılı olma oranı düşük genelde delaya düşer çünkü kalıntılar & Windows formatı ve hatta önlem olarak Windowsta kullandığın e postaya kadar değiştirmen en mantıklısı olucaktır.
Kullandığın Anakart modelinde rahatlıkla kaldırılır hiç formatsız olaylarına vs girip başını ağrıtma, önemli dosyaların var ise yedekle..
benden tavsiye ve yok şunu al , yok bunu al diyenlerin tavsiyesine aldırış etme.

:imgotodie:

Kardeşim bendede msı anakart var istediğin kadar spoof attır istersen milyarlar dök en fazla 4 gün içinde yine delay ban yiyorsun şuan çalışan spoof yok. Elimde spoof var diyenlere inanma ben çalışan bi spoof çıkana kadar valoyu saldım

Söylenilen gibi formatsız pekte mümkün değil dostum. Bizzat kendim dün kaldırdım banımı raid format ve amidewin ile, yedekleyip yapman daha sağlıklı olacaktır.

Söylenilen gibi formatsız pekte mümkün değil dostum. Bizzat kendim dün kaldırdım banımı raid format ve amidewin ile, yedekleyip yapman daha sağlıklı olacaktır.
Kardeşim amidewin ile yapsan bile maks 1 hafta sonra tekrar val5

Asusda bile kaldırılıyor hwid ban msi neyki kanka güldürmeyin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şu anda formatsız perm olarak kaldırma imkanınız %0.1 falan. Piyasada cleaner yok. Varsa bile çok private bir şekilde korunuyor ve satılıyor. Woofer'da cleaner var fakat şu anda çalışmıyor çok çok nadir modellerde çalışıyor.

Şu anda önerebileceğim tek şey dosyaları yedeklemenin bir çaresini aramak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt