Arkadaşlar msi anakartım var 152 alıyorum valoranttan önceden amidewin + archine yapıp kaldırıyordum şuan archine patlamış açınca error verip kapatıyor archine ye nasıl ulaşabilirim veya archine yerine ne kullanabilirim bilenler yardımcı olabilir mi
yapıyorum zaten format + bios up/down + amidewin + archine + volumeid + mac yapıyordum kalkıyodu archine kapandı forumdakinide indirdim oda kapalı hata veriyor archine yerine kullanabileceğim bişey lazımbios up/down yapmadan kaldırmak çok zor , Spoofer olarak şuna bakabilirsin TIKLA
attıgımı dene bakalımyapıyorum zaten format + bios up/down + amidewin + archine + volumeid + mac yapıyordum kalkıyodu archine kapandı forumdakinide indirdim oda kapalı hata veriyor archine yerine kullanabileceğim bişey lazım
amidewin/afuwin + 4u4play spoofer + apple cleaner + bios up/down + format + mac değiştir + win11 geç banın kalkmıştır (verdiğim tüm programlar bedava programlar ama 4u4 riski pc uçurabiliyor haberin olsun )Arkadaşlar msi anakartım var 152 alıyorum valoranttan önceden amidewin + archine yapıp kaldırıyordum şuan archine patlamış açınca error verip kapatıyor archine ye nasıl ulaşabilirim veya archine yerine ne kullanabilirim bilenler yardımcı olabilir mi
Eyw önerdiğin içinbios up/down yapmadan kaldırmak çok zor , Spoofer olarak şuna bakabilirsin TIKLA