MrLighto Bu Adama Dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTS

_1kez
Efsane Üye
MrLighto Bu Adama Dikkat
bu adam sözde insanlara free Z ile başlayan bir oyunun hilesini dağıtıyor fakat hile dediği şey bitcoin mining programı adama dcden sordum fakat bana saçma cevaplar verdi
adamın hileler ile zerre alakası yok yazılım dillerini bile bilmiyor hileyi hangi dil ile kodladın diyorum bana iyi akşamlar diyor.

Demekki adam Kendini Çakal Sanıyor.. :D Baktı Karşısında Tilki Var.. Çareyi Kaçmakta Bulmuş.. :D :D

• Beğen
Tepkiler: HTS
MrLighto Bu Adama Dikkat
bu adam sözde insanlara free Z ile başlayan bir oyunun hilesini dağıtıyor fakat hile dediği şey bitcoin mining programı adama dcden sordum fakat bana saçma cevaplar verdi
adamın hileler ile zerre alakası yok yazılım dillerini bile bilmiyor hileyi hangi dil ile kodladın diyorum bana iyi akşamlar diyor.
token log yemiş olabilir yani o adam yerine başka bir adam onun hesabından zorla attırıyor olabilir

MrLighto Bu Adama Dikkat
valla hiç bu adamı görmedim ama dikkat ederim sağol

Açığını yakalayıp çökertin o zaman sizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt