BannedForLive
Bronz Üye
250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var
elba quality250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var
blody a90 kullanıyorum bloody nin herhangı bir mousesini tercih edebilirsin. Softwareside ver onunla birlikte dediğin aralıkta bir fiyata almış olursun. Makrosunu falanda yapabılırsın cogu oyunun250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var
Bloody A90 300-350 civarı .250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var
ohaa okadar olmuşmu şaşırdım özür dilerim. Zamnında 120 tl ye almıştımBloody A90 300-350 civarı .
Razer DeathAdder v2 almaya karar verdimblody a90 kullanıyorum bloody nin herhangı bir mousesini tercih edebilirsin. Softwareside ver onunla birlikte dediğin aralıkta bir fiyata almış olursun. Makrosunu falanda yapabılırsın cogu oyunun
Dolar 9 tl oldu kanka o eskidendiohaa okadar olmuşmu şaşırdım özür dilerim. Zamnında 120 tl ye almıştım
LOGİTECH G300 S ALABILIRSIN OYUN ICIN SUPER BIR FARE250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var
Bloody W90 öneririm250-400 tl bütçede alınabilecek cs go ve valorant tarzı oyunlara uygun mouse önerisine ihtiyacım var