Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ukivin

Silver Üye
su hileyi kullanmayin adamlardan 1 gunluk key almistim iyi hos yardimci oldular kurduk guzel de sekilde oynadim 1 gun boyunca sonra bi 30 gunluk alayim dedim hosuma gitti 1 gun daha kullanip ban yedim xd ban yediğim hesap tertemiz unranked bi hesap adamlara yazdigimda iade v.s var mi diyorum adam bana rage oynamissin diyip konuyu kestirip atiyor rage ayarlar kullandigimi soyluyor ki ben 3 saat oncesinde ticket da kitlenmediğini aimlock hizini yukselttigimi soylemisim adam ona ragmen ben rage oynamadığımi soyledigimde adam gelip bana iade icin yalan soylemenize gerek yok diyor xd adama 3 saat once soyledigim sey icin bana iade icin yalan soylemene gerek yok diyor. 29 gun bosta bekliyor su an ne iade var ne bisey var ban yediğiniz an sizinle ilgili butun ilgi alaka kesiliyor her sey kullanici hatasi gibi gozukuyor ban yediğim hesap unranked hesabin onceden de kda si kotuydu eskiden report yeme ihtimali de 0 18 levelden 23 levele kadar oynadim hileyle ve ban yedim benim gibi baska örnekler de var onlara da forumda konu acmasini soyledim kullanmayin kullandirtmayin su hileyi dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt