Valorantta banı kaldirmak icinMonster eski bios sürümüm mevcut elimde maille aldım ama biosum insyde bios seri numarası ve uuid değiştirsem ban kalkar mı arkadaşlar
insyde biosa güzel yöntem vermişin kanka amidewin olmasın verdiğin yöntemler aspjodasoıpjdsaoıjdjasıoValorantta banı kaldirmak icin
1.)Format atman gerek valorantin bıraktığı izleri temizlemek için.
2.)Bios update yada downgrade yapman gerek.
3.)Motherboard S / N, System UUID bu ikisini değiştirmen gerek.
4.)Volumeid, mac adress bunları değiştirmen gerek.
Bu adımların hepsini uyguladiginda valoranttaki banin kalkacaktir. Anakartlarin bioslarin farklı olması sadece yapılan yöntemi değiştirir temelde herkesin yaptığı şey aynıdır.
İyi forumlar.
3.ve 4. maddelerdekini nasıl yapıcaz ustam bi yardımcı olurmusun ?Valorantta banı kaldirmak icin
1.)Format atman gerek valorantin bıraktığı izleri temizlemek için.
2.)Bios update yada downgrade yapman gerek.
3.)Motherboard S / N, System UUID bu ikisini değiştirmen gerek.
4.)Volumeid, mac adress bunları değiştirmen gerek.
Bu adımların hepsini uyguladiginda valoranttaki banin kalkacaktir. Anakartlarin bioslarin farklı olması sadece yapılan yöntemi değiştirir temelde herkesin yaptığı şey aynıdır.
İyi forumlar.
insyde bios mu?3.ve 4. maddelerdekini nasıl yapıcaz ustam bi yardımcı olurmusun ?
Amidewin yöntemi vermedim ki valorantta ban kaldırmak için bunları yapıyoruz insyde biosda bunlari yapabilirse banı kalkmış olur ben sadece ana methodu söyledim.insyde biosa güzel yöntem vermişin kanka amidewin olmasın verdiğin yöntemler aspjodasoıpjdsaoıjdjasıo
evetinsyde bios mu?
kanka biz o system uuid falan amidewin yoluyla yapıyoruz yalnız bilmiyorsanAmidewin yöntemi vermedim ki valorantta ban kaldırmak için bunları yapıyoruz insyde biosda bunlari yapabilirse banı kalkmış olur ben sadece ana methodu söyledim.
insyde method var mı kanka pekikanka biz o system uuid falan amidewin yoluyla yapıyoruz yalnız bilmiyorsan
yok kanka olsa senin itin olsuninsyde method var mı kanka peki