MonkeVM Obfuscation Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0x58B

Efsane Üye
Önceki konu çok detaysız ve karmaşık oldu, ve zamanım olmadığı için hiçbir şeyi tam olarak açıklayamadım, bu konu da tam olarak bu eksikleri düzelterek yayınlama gereği duyduğum için bulunuyor.

Discord Adresim 0x58B#5958

MonkeVM Discord Sunucusu
MonkeVM Video click

MonkeVM Nedir?
MonkeVM Obfuscation Service hala beta aşamasında olan bir .net kaynak kodu şifreleme sistemidir, Discord botu aracılığıyla çalışır.

Neden Güçlü Bir Obfuscator Olarak Tanımlıyorsun?
JIT Ve Virtualization içeriyor. Gerek devirtualizer araçları, gerek un-jit araçları çeşitli yöntemlerle kullanılamaz hale getirildi.

Neden Ücretsiz?
sadece masaüstümde kalmasından ve bir tek kendimin yararlanmasından sıkıldım.

Neden Discord Botu ile çalışıyor?
Sebebi orjinal dosyaları vererek riske girmek istememem, diğer türlü kaynak kodlarının sızdırılması muhtemel olurdu.

KULLANIM

Nasıl Kullanılır bu MonkeVM?

1) Discord Sunucumuza katılın ve rolü en yüksekte olan MonkeVM Botunun Profiline Girin ve "Send Message" Seçeneğine Tıklayın.

image.png

2) koruyacağınız .exe dosyasını winRar ile sıkıştırıp .zip haline getirin (dosyanızı herhangi bir klasörün içine koyup klasörü .zip haline getirmeyin.)

image.png

image.png

3) Sıkıştırdığınız .zip dosyasını bot'a özel mesaj olarak preset parametreleriyle birlikte gönderin.

image.png

image.png

4) Bot Gönderdiğiniz dosyayı en fazla 20 saniye içinde koruyup tekrardan size gönderecektir.

image.png

Yaşadığınız herhangi bir sorun karşısında bana ulaşıp sorunu detaylı şekilde açıklarsanız çözüme kavuşturabiliriz.

İşleri ilerlettin hayırlısı bakalım

iyi hoşta adam koruyacağı dosyanın kaynak kodlarını niye sana versin :D keeeenks

kaynak kodlarını niye bana versin? kaynak kodu almıyorum kimseden zaten, bu nereden çıktı?
anlamadın galiba ben şimdi sana programımı exe olarak yollayacağım ama şifrelenmemiş olacak exenin kodlarını görebileceksin rahatça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt