Çözüldü Monitor Isınma problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekYALNIZLIK

Diamond Üye
Yani normal google da filim veya dizi izlerken farketmiyor her türlü gezinirken monitörün ekranına dokununca aşırı sıcak oldugunu farkettim ve bildiginiz elimi ekranda gezdirince yakıyor bu normal mi

kullandıgım monitor bu

Soguklugunu dengede tutmak icin plaka gibi bir şey olur içinde eğer yeni aldıysan iade etmeye çalış ya da garantisi varsa gönder eğer yeni almadıysan o plaka artık gorevini yerine getiremiyodur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
detaylı temizlemenı onerıyorum toz vb seylerı cıkart ve odanın sicaklıgını dusurmeye calıs

Yani normal google da filim veya dizi izlerken farketmiyor her türlü gezinirken monitörün ekranına dokununca aşırı sıcak oldugunu farkettim ve bildiginiz elimi ekranda gezdirince yakıyor bu normal mi

kullandıgım monitor bu
çift mönitörüm var diğeri seninkiyle aynı rampagenin monitörlerinde bu tarz şeyler yaşanıyor bende aşrı değil ama bu sorunu yaşıyorum arkadaşlarımda da aynı sorun var. ama senin dediğin şekilde aşırı birşey yok

kullandıgım monitor bu
eğer ayarların monitörde fazla voltaj kullanıyorsa oda yapabilir doğal yani ayarlarınada bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt