Çözüldü Monitör Yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesucl9

Bronz Üye
Merhaba dostlar monitör ayarını yapamadığım için size soruyorum çözüm nedir?

Arkadaşlar benim Monster NoteBook oyun bilgisiyarım var Hdmı 2.1 Çıkış destekliyor.
Bilgisiyarımın Linki:

Ve Asus Tuf gaming oyuncu monitörüm var 27 inç Hdmı 2.0 Giriş destekliyor.
Monitörümün Linki:

Bağladığım Ara kablo ise Playstation 5'ten çıkan hdmı 2.1 kabloyla bağlıyorum. ve 144 hz görüntü alıyorum monitörüm 165hz 1ms ve ben bu özelliği kullanamıyorum. bunun bir çözümü varmı yoksa Çözüm DP kablomu?

Çözüm

Arkadaşlar benim Monster NoteBook oyun bilgisiyarım var Hdmı 2.1 Çıkış destekliyor.
Bilgisiyarımın Linki:

Monitörümün Linki:

Bağladığım Ara kablo ise Playstation 5'ten çıkan hdmı 2.1 kabloyla bağlıyorum. ve 144 hz görüntü alıyorum monitörüm 165hz 1ms ve ben bu özelliği kullanamıyorum. bunun bir çözümü varmı yoksa Çözüm DP kablomu?
Asusun bazı firmwarelerinde 165hz sadece display portta aktif olabiliyor. Özel...

Bilgisiyarımın Linki:

Monitörümün Linki:

Asusun bazı firmwarelerinde 165hz sadece display portta aktif olabiliyor. Özel çözünürlük ile dene eğer görüntün bulanık kalırsa yeterli bant genişliği yok demektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt