desteklenmeyen şeyi nasıl kullanmayı düşünüyorsunMonitör 1920x1080p desteklemiyor fakat çözünürlük arttırma yerince çıkıyor onada basınca "Power SaveMode" gibi bir hata alıyorum ve ekran siyah oluyor bunun bi çözümü varmı?
(şuan kullandığım 1366x768)
Desteklemiyor diye kendin söylemişsin zaten neyin cözümünü arıyosun anlamadımMonitör 1920x1080p desteklemiyor fakat çözünürlük arttırma yerince çıkıyor onada basınca "Power SaveMode" gibi bir hata alıyorum ve ekran siyah oluyor bunun bi çözümü varmı?
bu şeyi aşmanın bir şeyi varmı diye soruyorum aslında 1920x1080p yapsam arada bi bazen 20 30 dk onda kalıyo fakat tekrardan "Power SaveMode" hatası veriyo onun bi çözümü vardır diye sordumDesteklemiyor diye kendin söylemişsin zaten neyin cözümünü arıyosun anlamadım
Desteklemedigine emin miyizbu şeyi aşmanın bir şeyi varmı diye soruyorum aslında 1920x1080p yapsam arada bi bazen 20 30 dk onda kalıyo fakat tekrardan "Power SaveMode" hatası veriyo onun bi çözümü vardır diye sordum
pek emin değilim işte dediğim gibi 1920x1080p yapınca arada bi 20 30dk da olsa kullanabiliyorum fakat sonra hata veriyo bunu programlarla çözmem mümkün mü eski bi monitör zaten cok umrumda değilDesteklemedigine emin miyiz
Monitör modelini detaylı yazarsan bi bakalımpek emin değilim işte dediğim gibi 1920x1080p yapınca arada bi 20 30dk da olsa kullanabiliyorum fakat sonra hata veriyo bunu programlarla çözmem mümkün mü eski bi monitör zaten cok umrumda değil
ama yapılıyorsada genede 1920x1080p yapmak istiyorum VGA ile bağlanıyo fakat ekran kartında VGA girişi olmadığı için dönüştürücü aldım HDMI dönüştürücüsü ordan takıyorum
Monitör 1920x1080p desteklemiyor fakat çözünürlük arttırma yerince çıkıyor onada basınca "Power SaveMode" gibi bir hata alıyorum ve ekran siyah oluyor bunun bi çözümü varmı?
Biraz bakındım da cidden monitörün desteklemediği içinmiş desteklemediği bir çözünürlükte açmaya çalıştığın için kaldıramıyormuşpek emin değilim işte dediğim gibi 1920x1080p yapınca arada bi 20 30dk da olsa kullanabiliyorum fakat sonra hata veriyo bunu programlarla çözmem mümkün mü eski bi monitör zaten cok umrumda değil
ama yapılıyorsada genede 1920x1080p yapmak istiyorum VGA ile bağlanıyo fakat ekran kartında VGA girişi olmadığı için dönüştürücü aldım HDMI dönüştürücüsü ordan takıyorum
hm tamamdır eyv bi çözümü yok o zamanBiraz bakındım da cidden monitörün desteklemediği içinmiş desteklemediği bir çözünürlükte açmaya çalıştığın için kaldıramıyormuş
böyle birşey iptal edilemiyor o zamanMonitör power saving mode hatası, monitörünüzün kendini güç tasarrufuna alması anlamına gelir. Aslında bir hatadan ziyade bir uyarı niteliği taşır. Karşınıza çıkmasının temel nedeni ise sistem biriminden video sinyalinin gönderilmemesidir.
Biraz copypaste oldu fakat umarım işine yarar.