ugurr06000
Gold Üye
arkadaşlar merhaba modifiyeli windowslar için fps daha iyi oluyor diyorlar sizce güvenlimi bilgilerimiz çalınır mı daha önce bu konuda mağduriyet yaşayan var mı
bu isoyu virüstotal gibi birşeylerle taratsak sonuç alabilir miyizDirek isoda birşey varmı bilemem ama güvenlik güncelleştirmelerini eğer alamıyorsa savunmasız kalırsın
yani denemedim bilemem ama o kadar büyük dosyayı vt kabul edeceğini zannetmiyorumbu isoyu virüstotal gibi birşeylerle taratsak sonuç alabilir miyiz
onu bir arkadaşım kullanıyordu ama ondada fps droplar felan oluyormuş daha önce kullandınmı sen hocamghost specter dışında hiçbirine güvenme
monitörüm 144Hz ama valorant gibi oyunlarda çatışırken sislere girdiğimde yada mapte çok spell kullanıldıgında fps 70 80 lere kadar düşüyor performans ayarlarını yaptım ama durum böyle olunca modifiyeli windowsu düşündümghost spectre kullanıyorum, memnunum ayrıca disk alanı sorunun yoksa normal windowsunu kur, windows 10 icin tweak programları var oradanda gereksiz hizmetleri vs. kapatabilirsin. fps olayına gelince yani monıtorun kaç hz bilmiyorum 60 veya 144 hz lık monıtorde 400 fps yerine 500 fps de alsan değişen hiç birşey yok bunuda bil belki bilmiyorsun diye söyledim.