Modifiyeli Windowslar güvenlimi

ugurr06000

Gold Üye
arkadaşlar merhaba modifiyeli windowslar için fps daha iyi oluyor diyorlar sizce güvenlimi bilgilerimiz çalınır mı daha önce bu konuda mağduriyet yaşayan var mı

Direk isoda birşey varmı bilemem ama güvenlik güncelleştirmelerini eğer alamıyorsa savunmasız kalırsın

ghost spectre kullanıyorum, memnunum ayrıca disk alanı sorunun yoksa normal windowsunu kur, windows 10 icin tweak programları var oradanda gereksiz hizmetleri vs. kapatabilirsin. fps olayına gelince yani monıtorun kaç hz bilmiyorum 60 veya 144 hz lık monıtorde 400 fps yerine 500 fps de alsan değişen hiç birşey yok bunuda bil belki bilmiyorsun diye söyledim.

ghost specter dışında hiçbirine güvenme
onu bir arkadaşım kullanıyordu ama ondada fps droplar felan oluyormuş daha önce kullandınmı sen hocam
ghost spectre kullanıyorum, memnunum ayrıca disk alanı sorunun yoksa normal windowsunu kur, windows 10 icin tweak programları var oradanda gereksiz hizmetleri vs. kapatabilirsin. fps olayına gelince yani monıtorun kaç hz bilmiyorum 60 veya 144 hz lık monıtorde 400 fps yerine 500 fps de alsan değişen hiç birşey yok bunuda bil belki bilmiyorsun diye söyledim.
monitörüm 144Hz ama valorant gibi oyunlarda çatışırken sislere girdiğimde yada mapte çok spell kullanıldıgında fps 70 80 lere kadar düşüyor performans ayarlarını yaptım ama durum böyle olunca modifiyeli windowsu düşündüm

Son düzenleme:
Modifiyeli windows olarak güvenilir diyebileceğim GHOST SPECTRE var sadece, diğerlerine bakma çünkü güvenilir olmayabilir. Ama kesin olarak güvenilir diyebileceğim, uzun süre kullandığım ve çok fazla yararını da gördüğüm GHOST SPECTRE var. Windowsun gereksiz ayarlarını devre dışı bırakıp, performans odaklı bir windows sağlıyor.

feedback' e göre kurmak mantıklı, iyi feedback' i bile olsa yine de riskli senin bileceğin iş knkm

Bana sorarsan güvenli olanlarıda var güvensiz olanlarıda benim önerim kullanacaksan GHOST SPECTRE var onu kullanabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt