Modificated JarLoad

undergroundlive

Bronz Üye
Selamlar artic pastelerinizde kullanabilmeniz için jarloadı azıcık değiştim pekte büyük bişey yapmadım yalan olmasın allocconsole ile conoutu sildim işte konsol açmıyor yani injectlenince bu arada bir rivayet var ban rate arttırıyor diye alakası bile yok haberiniz olsun rahatsız oluyorsanız diye kaldırdım böyle daha iyi zaten direkt injectliyorsunuz, menü geliyor hani cmd açılmadan birde oyunun adını editliyor işte isteğinize göre injectlenince mesela CraftRise ya Proje Adınızı giriyorsunuz // lı yere ben zaten Neva Client olarak yaptım notta geçtim kısaca biraz pürüsüzleştirdim pek kötü gözükmesin diye bide name hookluyor öyle. Lütfen vt istemeyin zaten opensrc.

ŞİFRE: eteryumdadustuya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya sesini kessene özürlü yediremedin mi 1337 koymus adına ratcının alt hesabı amk konuları tek tek loglayıp bulmus yada anasayfada bi sike yaramayı bilmediği için konu ilgisini çekince girmiş hemen amına kodumun obezi seni sen git jni pastele ud diye sat millete keriz aw fluxauth seni ikile görmiyim o pislik çomar yüzünü bide artic paste 30+ diye hile satmaya başlamış ş-amk çuvalı seni jni paste olmayan modullerde ya step yada gptye bu java kodunu cpp yapar mısın? FHBDSGHKJXZCBXZBX
Kimin alt accsi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya kes ahmetin kolesi sen ne anlation git ahmet babana diz cokup 1 gunluk kup bombalama oyunu hilesi elde et
LAN ALLAHİN OZURLU EMBESİLİ CRAFTRİSE BİLE OYNAMİYOM GELMİS BURDA 1 GUNLUK KEYDEN SOZ EDİYORSUN SENİN BEN O MİNİK BEYNİNDE SONDAJ YAPAYİM ALLAHİN MİNİK GAMBİYALİ VELEDİ

o zaman sesini kes gel adam gibi bu ucube durduk yere sallayínca savun kanka yeri gelince bende senin * koruyayim tanimadigin milletin gotunu nie kokluon sen
LAN OLM APTALMİSİN BEN ZATEN ONLARİN TARAFİNDA BİLE DEİLİM

ha kusura bakma forumda millete rat atip banlanan ahmet cevik diye bir catir cutur orul orul bir veledin alti ben bana dedin sandim kb
He sorun değilde hakkaten Ahmet cekikmiymis o lan İQJWİEHWKEJEKWKDNEKNDKENEKRJEKEJDKEJDKDKKEKRKRKRKRJEOJDKEJ adam 1 tıkla 5 hesap açıyor olm

raporladim yer bani umarim oyle, zaten altta ethereum banner, ethereum konulari acmalari falan ismede 1337 koymus bide HAHSBSBSB
Tescilli özürlü işte naparsın mapper groaxın kodları olmasa it gibi yakuza free beklicekler

bu 2 g*y elenmiş kha0rhkja0rekhaerh sohbet yazarken güzel proje eline sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt