Pyonesfeb
Diamond Üye
MERHABA DOSTLAR,BÜGÜN SİZLERE KENDİMİN DE KULLANDIĞI MLBB MOD PACK HİLESİNİ GÖSTERECEĞİM;
İLK OLARAK
SONRAKİ ADIM ise playstoreden orjinal mobile legends yükleyip oyun dosyalarını yükleyene kadar bekleyin[lobide bekleyin kendi yükler]
SONRAKİ ADIM ise oyun dosyaları yüklendikten sonra file managere gelip com.mobilegends dosyasının adını com.mobilegends1 yapıyoruz
SONRAKİ ADIM ise orjinal mobile legends i siliyoruz
SONRAKİ ADIM ise size verdigim linkteki apk yı kuruyoruz
SONRAKİ ADIM ise file manageri açıp com.mobilelegends1 yaptıgımız dosyanın adını com.mobilelegends yapıyoruz
SONRAKİ ADIM ise oyunu açın ve size diğer uygulamalara izin ver diye bi yer gelicek ona izin verin ve oyunu kapatın açın
SONRAKİ ADIM ise oyuna girdikten sonra ekranınızda ms2 yazan yuvarlak bir simge görüceksiniz ona basın ve MAP HACK,Unlock all skin,max emblems i aktif edin[bunları lobideyken yapın]
SON ADIM ise oyuna girin ve oyunun keyfine varın!
ÇALIŞAN OS LAR:MOBİL,PC
STATUS:UNKNOWN(Detect)
İYİ OYUNLAR.
VİRÜS TOTAL
İLK OLARAK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu linkteki dosyayı indirinSONRAKİ ADIM ise playstoreden orjinal mobile legends yükleyip oyun dosyalarını yükleyene kadar bekleyin[lobide bekleyin kendi yükler]
SONRAKİ ADIM ise oyun dosyaları yüklendikten sonra file managere gelip com.mobilegends dosyasının adını com.mobilegends1 yapıyoruz
SONRAKİ ADIM ise orjinal mobile legends i siliyoruz
SONRAKİ ADIM ise size verdigim linkteki apk yı kuruyoruz
SONRAKİ ADIM ise file manageri açıp com.mobilelegends1 yaptıgımız dosyanın adını com.mobilelegends yapıyoruz
SONRAKİ ADIM ise oyunu açın ve size diğer uygulamalara izin ver diye bi yer gelicek ona izin verin ve oyunu kapatın açın
SONRAKİ ADIM ise oyuna girdikten sonra ekranınızda ms2 yazan yuvarlak bir simge görüceksiniz ona basın ve MAP HACK,Unlock all skin,max emblems i aktif edin[bunları lobideyken yapın]
SON ADIM ise oyuna girin ve oyunun keyfine varın!
ÇALIŞAN OS LAR:MOBİL,PC
STATUS:UNKNOWN(Detect)
İYİ OYUNLAR.
VİRÜS TOTAL
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Moderatör tarafında düzenlendi: