Mobile Legends ban ekranında kalıyor

Prime

Discord : enquq
Efsane Üye
Screenshot_2024-12-29-00-26-37-735_com.mobile.legends.jpg

Bu ekranda kalıyor buradan nasıl çıkış yapabilirim?
Verileri ve önbelleği temizledim format dışı çözümü varmı?

There are too many YouTube tutorials. Or, if you don't want to watch, here's how: Go to your app manager in settings, then search for "Google Play". There, clear the data for Google Play Services and the Google Play Store, and Mobile Legends.

oyunu sil tekrar yükle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oyunu sil tekrar yükle
o şekilde olmuyor,oyuna girince direkt olarak o hesaba girip ban ekranını veriyor.Bendede vardı çözümü bulamadığım için telefona vm yüklemiştim.

Screenshot_2024-12-29-00-26-37-735_com.mobile.legends.jpg

Bu ekranda kalıyor buradan nasıl çıkış yapabilirim?
Verileri ve önbelleği temizledim format dışı çözümü varmı?
format dışı bişey var telefon rootluysa telefonun mac adreslerini değişter tooları kullan + telefonun bozulmamasını istiyorsan direk format çak samsunglarda değiştirince brick yiyor cihazlar
redmi y se yapmayı düşünme direk format at anında brick yersin b44ktan bi telefon oldugu için redmi brick yiyor geri açılması için anakartı falan hard reset atmanız lazım eğer telefonunuz oneplus ise bir çok tool var onlarla seriallerinizi değiştirin deneyin olmazsa format atmanız gerekeçektir iyi günler

bana güvenmiyosan yapay zekayadamı güvenmiyorsun aklında güvensizlik varsa bana karşı sorun olmaz yani sadece bildigimi soyledim karşıma cıktıgı için bunun için bi telefoncu olmaya gerek yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt