Mobil oyunlar'da (online) Cheat Engine vb. Hile yapımı anlayan var mı?

BlastProject

Efsane Üye
Mobil oyunlarda örneğin "The Walking Dead : Survivors" gibi oyunlarda geçerli para, güç, elmas tarzında ücretsiz ya da yöntemle hile yapımından anlayan var mı?
Kendim rootlu birçok cihazda farklı yöntemler ile denemeler yaptım ancak sonuçları tahmin edeceğiniz üzere, sunucu tabanlı oyunlarda özellikle aynı şekilde değişim olmadan kalıyordu.
Cheat Engine ya da GameGuardian benzeri uygulamalara ciddi anlamda hakimim ancak pek bir fayda sağlamıyor. Anlayan varsa konunun altına belirtirse her anlamda hem karşılığını ayarlarım, hem de neredeyse tüm mobil oyunlarda benzer methodlarla ciddi hileler üzerinde denemeler yaparız.

Server üzerinden ayarlanması gerekiyor, bunun için de o oyundaki yetkili kişilerle ortaklaşa çalışman lazım, yada server'i bypass etmek ( bunu yapabilen adam çoktan milyoner olmuştur buralarda bulamazsın ) gerekiyor,

Server üzerinden ayarlanması gerekiyor, bunun için de o oyundaki yetkili kişilerle ortaklaşa çalışman lazım, yada server'i bypass etmek ( bunu yapabilen adam çoktan milyoner olmuştur buralarda bulamazsın ) gerekiyor,
evet server üzerinden çalıştığı için iş çok daha zor ancak, bunu yapabilen oyun içinde dek geldiğim bir belki iki kişi oldu benim binlerce lira yatırdığım günlük oyunda beni bildiğin tokat manyağı yaptılar işin kısası ben bu yöntemi belki bypassın üzerinde yaklaşık 1.5 aydır çalışıyorum iyi bir yol kat ettim anlayan ya da az da olsa mantıken cihaz önbelleğinde tutulan(ram) veri üzerinden oynanma sağlandığında sunucu'da herhangi bir sorun yaratmıcak şekilde bir açık tespit etme ihtimali olan arkadaşlar fikrini belirtsin

Game Guardian Kullanarak Olabilir Fakat Para vb yapamazsın Diye düşünüyorum.

Kimi scamlemek için yöntem arıyorsun yine

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt