Çözüldü Minecraft Ucuz Premium Hesap Sitesi Güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim1

Silver Üye
Minecraft premium hesap almayı düşünüyorum 'prehesap.com' sitesine girdiğimde her şeyi değişen elmas paket var sizce site güvenilir mi ?
Güvenilirliği varsa eğer ikili paket alacağım ama ucuz gibi geldi güvenemiyorum şikayetvar.com da baktığımda bazılarınınki gelmemiş falan.
O yüzden güvenemedim daha önce o siteden alan falan varsa nasıl bir site ?
Hesapların gitme ihtimali var mı ?

xbox game pass alarak premium oynayabilirsin, discordd nitro alırsan 2 aylık gamepass kodu veriyorlar daha ucuza gelmiş olur

Hesaplar calinti zaten kendileri oyle demesede kaynak tedarikci calinti zaten zamaninda satin aldim email felan skin degisiyordu sikinti yok ama destek saglamiyorlar

Hesaplar calinti zaten kendileri oyle demesede kaynak tedarikci calinti zaten zamaninda satin aldim email felan skin degisiyordu sikinti yok ama destek saglamiyorlar
Yine değişiyor email falan garantisi var falan da dedi oranın destek bölümü.
O tür durumlarda ne yapacaksınız dedim kontrol edilir yeni hesap verilir dedi
Bilemedim ben de açıkçası.
xbox game pass alarak premium oynayabilirsin, discordd nitro alırsan 2 aylık gamepass kodu veriyorlar daha ucuza gelmiş olur
Aydan aya para vermek de uğraştırır ya o yüzden öyle almak istemiyorum

Sitedeki fiyatın uygun olduğunu söyleyebilirim eğer garanti veriyorsa satın alabilirsin

Hesaplar toptan alıntı iddia ediliyor ama kaynağı belirsiz, sorun yaşarsan değişim yapıyorlar güvenilir gibi

Benim Kullandıgım HAYVANN Gibi ucuz bir site var dc=damega0306#3169 link atarsam ban yerim diye korkuyorum .)

Minecraft premium hesap almayı düşünüyorum 'prehesap.com' sitesine girdiğimde her şeyi değişen elmas paket var sizce site güvenilir mi ?
Güvenilirliği varsa eğer ikili paket alacağım ama ucuz gibi geldi güvenemiyorum şikayetvar.com da baktığımda bazılarınınki gelmemiş falan.
O yüzden güvenemedim daha önce o siteden alan falan varsa nasıl bir site ?
Hesapların gitme ihtimali var mı ?
oradan 2 premium satın aldım, ikiside hala duruyor. alınca e-postana geliyor, güvenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt