Drift
Gold Üye
- İletişim
bilen bir kişi 3d bir modeli minecraft karakterine nasıl setleyebilirim
biraz araştırdım ve şunları buldum
net/minecraft/client/entity/AbstractClientPlayer.java ->
public static ThreadDownloadImageData getDownloadImageSkin(ResourceLocation resourceLocationIn, String username)
url linkinden player ismindeki kişinin skinini indirip texturelara yüklüyor
net/minecraft/client/resources/SkinManager.java ->
public ResourceLocation loadSkin(MinecraftProfileTexture profileTexture, Type p_152792_2_)
public ResourceLocation loadSkin(final MinecraftProfileTexture profileTexture, final Type p_152789_2_, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback)
public void loadProfileTextures(final GameProfile profile, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback, final boolean requireSecure)
tahminimce 1. fonksiyon kullanarak yapılyor
1.fonksiyon zaten 2.fonksiyona yönlendiriyor
ama sorun şu ki
MinecraftProfileTexture ve $Type'nın nasıl işlediğini anlayamadım yada burası kesin doğru fonksiyon mu ondan emin değilim bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim
biraz araştırdım ve şunları buldum
net/minecraft/client/entity/AbstractClientPlayer.java ->
public static ThreadDownloadImageData getDownloadImageSkin(ResourceLocation resourceLocationIn, String username)
url linkinden player ismindeki kişinin skinini indirip texturelara yüklüyor
net/minecraft/client/resources/SkinManager.java ->
public ResourceLocation loadSkin(MinecraftProfileTexture profileTexture, Type p_152792_2_)
public ResourceLocation loadSkin(final MinecraftProfileTexture profileTexture, final Type p_152789_2_, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback)
public void loadProfileTextures(final GameProfile profile, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback, final boolean requireSecure)
tahminimce 1. fonksiyon kullanarak yapılyor
1.fonksiyon zaten 2.fonksiyona yönlendiriyor
ama sorun şu ki
MinecraftProfileTexture ve $Type'nın nasıl işlediğini anlayamadım yada burası kesin doğru fonksiyon mu ondan emin değilim bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim