Minecraft Skin Changer / 3D model load

Drift

Gold Üye
İletişim
bilen bir kişi 3d bir modeli minecraft karakterine nasıl setleyebilirim

biraz araştırdım ve şunları buldum

net/minecraft/client/entity/AbstractClientPlayer.java ->
public static ThreadDownloadImageData getDownloadImageSkin(ResourceLocation resourceLocationIn, String username)
url linkinden player ismindeki kişinin skinini indirip texturelara yüklüyor

net/minecraft/client/resources/SkinManager.java ->
public ResourceLocation loadSkin(MinecraftProfileTexture profileTexture, Type p_152792_2_)
public ResourceLocation loadSkin(final MinecraftProfileTexture profileTexture, final Type p_152789_2_, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback)
public void loadProfileTextures(final GameProfile profile, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback, final boolean requireSecure)

tahminimce 1. fonksiyon kullanarak yapılyor

1.fonksiyon zaten 2.fonksiyona yönlendiriyor

ama sorun şu ki
MinecraftProfileTexture ve $Type'nın nasıl işlediğini anlayamadım yada burası kesin doğru fonksiyon mu ondan emin değilim bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim

bilen bir kişi 3d bir modeli minecraft karakterine nasıl setleyebilirim

biraz araştırdım ve şunları buldum

net/minecraft/client/entity/AbstractClientPlayer.java ->
public static ThreadDownloadImageData getDownloadImageSkin(ResourceLocation resourceLocationIn, String username)
url linkinden player ismindeki kişinin skinini indirip texturelara yüklüyor

net/minecraft/client/resources/SkinManager.java ->
public ResourceLocation loadSkin(MinecraftProfileTexture profileTexture, Type p_152792_2_)
public ResourceLocation loadSkin(final MinecraftProfileTexture profileTexture, final Type p_152789_2_, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback)
public void loadProfileTextures(final GameProfile profile, final SkinManager.SkinAvailableCallback skinAvailableCallback, final boolean requireSecure)

tahminimce 1. fonksiyon kullanarak yapılyor

1.fonksiyon zaten 2.fonksiyona yönlendiriyor

ama sorun şu ki
MinecraftProfileTexture ve $Type'nın nasıl işlediğini anlayamadım yada burası kesin doğru fonksiyon mu ondan emin değilim bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim
sunucun için soruyrosan pluginler var ama kendin için soruyorsan çoğu launcherın özelliği var zaten skin için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt