Minecraft renk kodları ile yazılan kodu çözümleme

WinddezXXL

Gold Üye
Selamlar mesela elimde böyle birşey var §x§d§c§d§c§0§0§lv§x§e§1§e§1§2§2§le§x§e§6§e§6§4§5§ll§x§e§b§e§b§6§7§ld§x§f§0§f§0§8§9§lo§x§f§5§f§5§a§b§lr§x§f§a§f§a§c§e§ly§x§f§f§f§f§f§0§la burda veldorya yazıyor ve bunun türlü türlüsü var elimde bir paket var editleyip değiştirmek istiyorum ama içindeki kodlar böyle saçma sapan bir kod sistemi ile yazılmış açıklamasını bile yapamıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi (konuyu yanlış katagoride açmış olabilirim özür dilerim şimdiden)

Kod sistemi nerde?
O attığın yerde veldorya yazıyor zaten.

ayrica veldorya yaziyor orada
knkggi9.png

anlamadim renkleri ile goruntuledim derken neyi kasteddin
Bak şimdi mesela §x§d§c§d§c§0§0§lv§x§e§1§e§1§2§2§le§x§e§6§e§6§4§5§ll§x§e§b§e§b§6§7§ld§x§f§0§f§0§8§9§lo§x§f§5§f§5§a§b§lr§x§f§a§f§a§c§e§ly§x§f§f§f§f§f§0§la burada yazan yazı yerine gigacraft yazmak istiyorum

Baya site var googleye minecraft rgb yazarsan bulursun

Bak şimdi mesela §x§d§c§d§c§0§0§lv§x§e§1§e§1§2§2§le§x§e§6§e§6§4§5§ll§x§e§b§e§b§6§7§ld§x§f§0§f§0§8§9§lo§x§f§5§f§5§a§b§lr§x§f§a§f§a§c§e§ly§x§f§f§f§f§f§0§la burada yazan yazı yerine gigacraft yazmak istiyorum
kanka yani onerim sekil sukul olmasi icin renkli yazmandir tum config.yml dosyalari icindeki kendi belirledigin bir prefix ile tek tek degistirmen gerekli ve bu is cok uzun surer
onun disinda evet renksiz yapabilirsin ama beyaz olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt