Minecraft Hile Buildleme

Axdeshh

Gold Üye
Öncelikle merhaba saygı değer CheatGlobal üyeleri ben Axdesh, uzun zamandır yazılıma ilgiliyim ancak yolum hiç java ile veya minecraft hileleri ile kesişmedi bu yüzden sizlerden ufak bir yardım isteyeceğim elimde bir hilenin kaynak kodları ve libs dosyaları var bunu nasıl buildleyip .exe veya .dll hâline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşları konunun altına bekliyorum seviliyorsunuz
:perfect:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba.

idea yükle,visual studiodan c++ indir.

youtubeden "craftrise hile buildleme" videosunu izle aynısını minecraft için yap.oluşan jar dosyasını forumdaki https://cheatglobal.com/konu/modificated-jarload.56898/
konusundaki jarloadı indirip kendine göre düzenle ve buildle.dll dosyası gelecek,dll ve jarı aynı konuma atıp oyuna inject et.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardesin ilede konusmazsan sevinirim o zaman.
Kardeşini yarın okulda gasp edeceğim onu şimdiden uyar 🥱
simdi senle ugrasamam birazdan yazarsam dcden yardim ederim yazmazsan bekleme bosuna

Konuya Open Source Bırakırsan Yardımcı Olunur.

15 yaslarla dcden konusmuyorum
uyyy
Öncelikle merhaba saygı değer CheatGlobal üyeleri ben Axdesh, uzun zamandır yazılıma ilgiliyim ancak yolum hiç java ile veya minecraft hileleri ile kesişmedi bu yüzden sizlerden ufak bir yardım isteyeceğim elimde bir hilenin kaynak kodları ve libs dosyaları var bunu nasıl buildleyip .exe veya .dll hâline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşları konunun altına bekliyorum seviliyorsunuz
:perfect:
at sc halletsinler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt