illa paralı olucaksa önerim vs atmak istiyosan neverlose bypass için legit hile vapedir nukerde var diye biliyorum farm odaklı ise wurst diye biliyorumHile almayı düşünüyorum ve kullanacağım özellikler pvp nin yanında nuker gibi farm odaklı özellikler . Boş yorum yapanları raporlayacağım
Mc hile piyasası hakkında pek bilgim yok , teşekkür ederim bilgiler için . Raven B++ hakkında ne diyebilirsin hocam free sanırım . Sitedeki diğer konularda bundan bahsetmişlerdiilla paralı olucaksa önerim vs atmak istiyosan neverlose bypass için legit hile vapedir nukerde var diye biliyorum farm odaklı ise wurst diye biliyorum
o kötü bana göre bypassta ama sen bilirsin senin tercihin ben olsam kullanmam gider wurst kullanırım çok karışık geliyor banaMc hile piyasası hakkında pek bilgim yok , teşekkür ederim bilgiler için . Raven B++ hakkında ne diyebilirsin hocam free sanırım . Sitedeki diğer konularda bundan bahsetmişlerdi
hangi sunucularda kullanmayı düşünüyorsun ona göre client önercemMc hile piyasası hakkında pek bilgim yok , teşekkür ederim bilgiler için . Raven B++ hakkında ne diyebilirsin hocam free sanırım . Sitedeki diğer konularda bundan bahsetmişlerdi
Vape için cfg paylaşımı oluyor muo kötü bana göre bypassta ama sen bilirsin senin tercihin ben olsam kullanmam gider wurst kullanırım çok karışık geliyor bana
Premium sunucularda oynamayacağım zaten hesabım da yok . Muzcraft düşünüyorumhangi sunucularda kullanmayı düşünüyorsun ona göre client önercem
Muzcrafta 1.8.9 da giriliyormu?Vape için cfg paylaşımı oluyor mu
Premium sunucularda oynamayacağım zaten hesabım da yok . Muzcraft düşünüyorum
vape için cfg yok bende vardır illa zaten kolay bypasslayabileceğin bir hileVape için cfg paylaşımı oluyor mu
Premium sunucularda oynamayacağım zaten hesabım da yok . Muzcraft düşünüyorum
Evet giriliyor , benim de şaşırdığım nokta hala daha bazı sunuculara 1.8.9 giriliyor olmasıMuzcrafta 1.8.9 da giriliyormu?
Bypasslayacağın derken , hileyi aldım çalıştıra bas oyna olayı yok mu vape devape için cfg yok bende vardır illa zaten kolay bypasslayabileceğin bir hile
şimdi deneyecem ona göre bir config ayarlarım rangeEvet giriliyor , benim de şaşırdığım nokta hala daha bazı sunuculara 1.8.9 giriliyor olması
Bypasslayacağın derken , hileyi aldım çalıştıra bas oyna olayı yok mu vape de