Çözüldü Minecraft esp aimbot çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KXLRALK2312

Bronz Üye
Sonoyuncuda bütün hileleri denedim ve + olarak injector de değişerek denedim arkadaşlarımda ve eski pcm de esp aimbot noise açılıyordu ancak yeni pcde aimbot esp bunlar çalışmıyor ekran kartını eski sürüm yaptım olmadı direxc indirdim olmadı tek çözüm format mıdır?

bro hicbir alakası yok
Çok alakası var. AMD Adrenaline 2024 sürümlerinde çalışmıyor yeni nesil uygulamaların bazıları. Bu yüzden adrenaline sürümlerini 2022 düşürüyoruz. Benim çok yakın arkadaşım sırf amd diye bunları yaşadı. Ve arkadaşın tahmin ettiğim üzere ekran kartı amd.

biliyorum ratlı ama denedim onuda valla xd

benim arkadaşda öyle diyor ancak şuanki ekran kart rx 580 amd eski ekran kartı amd radeon hd 7350 eskiside amd yani burda eskisinde de çalışmaması gerekmiyor muı-
Hocam Adrenaline sürümünüzü düşürün. DDU ile sürücünüzü silip 2022 kurun. Tek çözüm bu. Başka yol yok.

Çok alakası var. AMD Adrenaline 2024 sürümlerinde çalışmıyor yeni nesil uygulamaların bazıları. Bu yüzden adrenaline sürümlerini 2022 düşürüyoruz. Benim çok yakın arkadaşım sırf amd diye bunları yaşadı. Ve arkadaşın tahmin ettiğim üzere ekran kartı amd.

Hocam Adrenaline sürümünüzü düşürün. DDU ile sürücünüzü silip 2022 kurun. Tek çözüm bu. Başka yol yok.
2023 kurulu şuanda 2022 zorunlu mudur?

windovs güncellemelerini yap bazen ondan çalışmaya biliyo
yok bütün herşeyini indirdim

kral sana çok teşekkür ediyorum 2022 düşürünce çalıştı gerçekten adamın dibisin en az 1 yıldır bunun çözümünü arıyordum çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt