Çözüldü Minecraft ' da HWID Ban Kaldırma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

victus

Doraemon
Efsane Üye
İletişim
Merhabalar Yakın Zaman İçinde Bir Tane Sunucudan Ban Yedim ( Özel Client ' i Olan Bir Sunucu )
HWID Ban Atmışlar Direktmen Bunu Nasıl Kaldırabilirim veya Bir Çözümü vs. Var Mı ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düzenleme = İP Ban Yemişim Tekrardan Açabildim Banımı Modemi Bİ 10 DK Falan Kapalı Tuttum Açtım İp Değişmiş Bi Deneyim Dedi Girebildim Oley

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar Yakın Zaman İçinde Bir Tane Sunucudan Ban Yedim ( Özel Client ' i Olan Bir Sunucu )
HWID Ban Atmışlar Direktmen Bunu Nasıl Kaldırabilirim veya Bir Çözümü vs. Var Mı ?
hangi sunucu?

Minecraftta sanmam hwid ban atıcaklarından ip yemiş olabilirsin modem resetle giriş yaparsın yüksek ihtimal
banlı hesaba girmeye çalışırsan onu bilemem

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düzenleme = İP Ban Yemişim Tekrardan Açabildim Banımı Modemi Bİ 10 DK Falan Kapalı Tuttum Açtım İp Değişmiş Bi Deneyim Dedi Girebildim Oley
yaw reis hwid ban yok ama turktelekom vs kulanıyorsan fişi 10saniye çek tak veya resetle sonra yeni hesapla gir açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt