sunucu sürümün kaç ?extra whilst reading packet koruma plugininin adı ne beyler bilen var mı extra lib varsa hile koruması onu tespit edip hata veriyo sw ye girmeden
1.8.9 sonoyuncu agasunucu sürümün kaç ?
yok aga ben o korumayı eklemicem çıkarcam ama baya bi jar çıkardım hala onu çıkaramadım aqdosya yolunda belirlediğin isimde dosyalar mevcutsa yasaklamak istiyorsan:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu kullanabilirsin. fakat bunu bypass etmek çok basit ve çok etkisiz bir yöntem bunun yerine kendi modladığın bir mcp clientini ve launcheri kullanmanı veya anticheat plugini kullanmanı öneririm.
Üretli Anticheat Pluginleri;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ücretsiz Anticheat Pluginleri;
tavsiyem hawk kullanabilirsin. açık kaynak olduğu için modlayabilir daha etkili hale getirebilirsin bi aralar ben bu şeki kullanıyordum ve çok etkili sonuç alıyordum. eğer java bilmiyorisen güzel bir configde baya etkili olacaktır.
dosya yolunda belirlediğin isimde dosyalar mevcutsa yasaklamak istiyorsan:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu kullanabilirsin. fakat bunu bypass etmek çok basit ve çok etkisiz bir yöntem bunun yerine kendi modladığın bir mcp clientini ve launcheri kullanmanı veya anticheat plugini kullanmanı öneririm.
Üretli Anticheat Pluginleri;
Ücretsiz Anticheat Pluginleri;
tavsiyem hawk kullanabilirsin. açık kaynak olduğu için modlayabilir daha etkili hale getirebilirsin bi aralar ben bu şeki kullanıyordum ve çok etkili sonuç alıyordum. eğer java bilmiyorisen güzel bir configde baya etkili olacaktır.
Skript dosyalarını kontrol ettinmi şuan gözüme takılan birşey yokyok aga ben o korumayı eklemicem çıkarcam ama baya bi jar çıkardım hala onu çıkaramadım aq
inceleyebilir misin hangisi sence ?