Minecraft 1.8lı Bir Client Craftrise A Girebilirmi

AlbaMerlin

Namı Değer Türk Foden
Diamond Üye
Beyler Sa Cr De Çok Hızlı Artic Deki Gibi Aimbot Lazım Laze Fln Rat Kullanmıyorum Varmı Aimbot AutoRod Fln
Mc Den Giren Veya Direkt

CraftRise Launcher dışında bir launcherden craftrise sunuculara giriş yapabileceğini sanmıyorum. İnternette araştırarak belki opengl tabanlı aimbot sourceleri bulup derleyip swapbuffers vesaire ile hooklama yaparak craftrise ye injectlersen bi ihtimal kullanabilirsin.

Beyler Sa Cr De Çok Hızlı Artic Deki Gibi Aimbot Lazım Laze Fln Rat Kullanmıyorum Varmı Aimbot AutoRod Fln
Mc Den Giren Veya Direkt
mcden giren şeklini şuan için bulamazsın. rac paketinde ufak bir değişikliğe gittiler. bu yüzden şuanki clientsiz girişler tamamen fixlenmiş durumda. ilerleyen vakitlerde belki bir proje yapabilirim. solaris çok tutarsa 2.0 sürümü zaten clientsiz giriş olarak açılcak. onun dışında aktif olarak solaris var ama oda yılbaşında çıkacak malesef. opengl ile yapılmış birkaç hile bulabilirsin ya. illa vardır piyasada

Mc Den Giren Veya Direkt
Kanka OpenGL clientler var internette ama çoğu cr ya injectleyince çöküyor her halükarda düzenleme yapmak şart

Bu aim almıyo reis

mcden giren şeklini şuan için bulamazsın. rac paketinde ufak bir değişikliğe gittiler. bu yüzden şuanki clientsiz girişler tamamen fixlenmiş durumda. ilerleyen vakitlerde belki bir proje yapabilirim. solaris çok tutarsa 2.0 sürümü zaten clientsiz giriş olarak açılcak. onun dışında aktif olarak solaris var ama oda yılbaşında çıkacak malesef. opengl ile yapılmış birkaç hile bulabilirsin ya. illa vardır piyasada
Solaris Nedir Tam Olarak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt