milasmt2 de ce kullanarak hile yapmaya çalışıyorum

manakan

Bronz Üye
milasmt2 de ce kullanarak hile yapmaya çalışıyorum ama direkt saldırı hızını yaptığımda oyun donup atıyor hareket hızı yaptığımda geri atıyor bilgili birisi yardım edebilirmi kafayı yicem

milasmt2 de ce kullanarak hile yapmaya çalışıyorum ama direkt saldırı hızını yaptığımda oyun donup atıyor hareket hızı yaptığımda geri atıyor bilgili birisi yardım edebilirmi kafayı yicem
haraket hızında geriye atması svside diye biliyorum bu korumaları bypass etmen gerekiyor eğer bypass etmezsen ya oyundan atar ya da hata verir

sunucu taraflı koruma var çünkü :)

milas da koruma var usta koruma olmayan bir sunucuda dene çalışıcaktır.

koruma olan sunucularda saldırı hızı hareket hızı hilesini direkt değer aratarak yapamazsın sunucudaki hareket hızı sınırı sınırı örneğin 500 ise sen gidip onu 600 yaparsan geriye atar korumayı aşman gerekiyor

koruma olan sunucularda saldırı hızı hareket hızı hilesini direkt değer aratarak yapamazsın sunucudaki hareket hızı sınırı sınırı örneğin 500 ise sen gidip onu 600 yaparsan geriye atar korumayı aşman gerekiyor
Peki nasıl bypass yapabilirim

server taraflı korumayı asla kıramazsın lakin bugları vardır

arkadaşlar svsideyi hots dosyası üzerinden ip adresini engellerseniz sunucudaki sv sidenin ip sini engellediğiniz için koruma aktif gözükecektir fakat devre dışı kalacaktır.

Hatırladığım kadarıyla milasta uriel var senin oynunun donup oyundan atma sebebi svside değil uriel kanka bilgin olsun he onu geçsen yine svside engeli var yapamazsın saldırı hızını. Başka sunuculara bak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt