legit olayı bazı konularda sizede bağlı hocam mesela visuals görmenize rağmen eğer adam ses vermiyorsa görmemiş gibi yapmanız lazım yoksa overwatch ban yersiniz belli edipsea beyler 1 haftadır midnight kullanıyorum ama ban yeme korkusu hala devam ediyor şu cfg legit mi anlayan birisi kontrol ederse çok sevinirim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çift keleş-güzide eloda oynuyorum.
sea beyler 1 haftadır midnight kullanıyorum ama ban yeme korkusu hala devam ediyor şu cfg legit mi anlayan birisi kontrol ederse çok sevinirim
hocam gösterip göstermemesi birşey fark etmez görse bile görmemiş yapıcak eğer ses veriyorsa ve zaten karakteri görmediği sürece aimbot odaklanmaz nerdeyse hiçbir paralı hilede rage oynamıyorsan. sekmeme ise çok fazla açmazsa sıkıntı çıkmaz birde hocam esp yerine map kullanmanız daha yararlı olur çünkü espde duvardan gördüğün zaman ister istemez odaklanıyorsun. aimbot içinse aimbot ayarlarını kendine göre yapman en mantıklısı aim train haritasına girip güzelir bir aimbot ayarı yap çok belli olmuyacak şekildeBan yememek istiyorsan aimbot kullanma,sekmeme kullanma,aimbot kullanacaksan sadece hafif olarak ayarla onun dışında esp olarak sadece adamı görürken olarak ayarla yani adam duvardan esp göstermesin buda hafifte olsa crossunuz adamın duvarın arkasından izlememe reflexini azaltır.
verdiğim ayarları attığın cfgden kontrol edip kullan sorun olmaz
Map olayında haklısın ama gösterip göstermemesi değiştiriyor ister istemez bazen duvardan cross takibi oluyor duvardaki adama o yüzden sadece adamı görünce gösterme özelliği açılması taraftarıyım(ismini unuttum)hocam gösterip göstermemesi birşey fark etmez görse bile görmemiş yapıcak eğer ses veriyorsa ve zaten karakteri görmediği sürece aimbot odaklanmaz nerdeyse hiçbir paralı hilede rage oynamıyorsan. sekmeme ise çok fazla açmazsa sıkıntı çıkmaz birde hocam esp yerine map kullanmanız daha yararlı olur çünkü espde duvardan gördüğün zaman ister istemez odaklanıyorsun. aimbot içinse aimbot ayarlarını kendine göre yapman en mantıklısı aim train haritasına girip güzelir bir aimbot ayarı yap çok belli olmuyacak şekilde
Knk alakasız ama nasıl satın aldın? bende almak istiyorumsea beyler 1 haftadır midnight kullanıyorum ama ban yeme korkusu hala devam ediyor şu cfg legit mi anlayan birisi kontrol ederse çok sevinirim
Reseller aracılığı ile alabilirsinKnk alakasız ama nasıl satın aldın? bende almak istiyorum
aradımda bulamadım yaReseller aracılığı ile alabilirsin
Reseller aracılığı ile alabilirsin
Ben ordan satın almadigim için maalesef bilmiyorum ama büyük ihtimal konuyu açan kişi ordan almıştır ona sorabilirsinaradımda bulamadım ya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuldum. Satın aldıgımda neler yapmam gerekiyor biliyormusun