Çözüldü metin2mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olimpos12

Silver Üye
bu hile dünden beridir çalışmıyor verdıgı hata şöyle anlatayım ''sunucuya gırıyorum karakter secme yerıne kadar gelıyor karakterı baslatıyorum oyun acılıs ekranında en sona gelıyor ve oyun kapanıyor'' çözümü nedir yardımcı olurmusunuz

Eğer önceden bir hata almıyor, şimdi alıyorsanız. Sorun oyun dosyalarınızla alakalı. Oyunu kaldırıp temiz kurulum yapın. Oyunun bütün dosyalarını sildiğinizden emin olun.

Dostlar,

Oyun eğer giriyor hile çalışıyorsa herhangi bir sorun yoktur. Eğer oyun siz oynarken sunucu yani giriş paneline atıyorsa yine sorun yok. Eğer hile ve oyun hiç açılmıyorsa o zaman sorun vardır.
Hilenin sizi sunucu seçme (giriş) paneline atması bizimle alakalı bir durum değil. GameForge Metin2 sunucularıyla alakalı bir sorun. Eğer sorununuz buysa tekrar tekrar konu açmayınız, sebebi ise yapabileceğimiz birşey yok. Eğer sorununuz oyuna hiç girmemesi veya hilenin açılmaması ise yardımcı olabiliriz.

NOT: Şuan Metin2Mod şuan çalışıyor.

Dostlar,

Oyun eğer giriyor hile çalışıyorsa herhangi bir sorun yoktur. Eğer oyun siz oynarken sunucu yani giriş paneline atıyorsa yine sorun yok. Eğer hile ve oyun hiç açılmıyorsa o zaman sorun vardır.
Hilenin sizi sunucu seçme (giriş) paneline atması bizimle alakalı bir durum değil. GameForge Metin2 sunucularıyla alakalı bir sorun. Eğer sorununuz buysa tekrar tekrar konu açmayınız, sebebi ise yapabileceğimiz birşey yok. Eğer sorununuz oyuna hiç girmemesi veya hilenin açılmaması ise yardımcı olabiliriz.

NOT: Şuan Metin2Mod şuan çalışıyor.
oyunu giriş paneline atmıyor zaten direk kapanıyor tekrar indiriyorum bakalım bide öyle denicem

Ben serkan için demiştim. Sizin sorununuza gelirsek önceden hileyi kullanıyormuydunuz ? Bir takım bilgiler verirseniz daha hızlı yardımcı olurum.
evet daha dun sabah kullandım oglen gibi basladı sorun oyunu sıldım ykledım hala aynı sorun karakter secme yerıne kadar gelıyor baslat dıyorum karakterı yıukleme gelıyor sonunda oyun kapanıyor tumden

KONU TEKRAR AKTİF EDİLDİ.
Konuyu şimdilik donduruyorum. Sorununuz devam ederse Lütfen benimle iletişime geçin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt