Çözüldü Metin2 yi daha hızlı nasıl açarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheFlash

Bronz Üye
Öncelikler Herkese Merhaba Arkadaşlar,

W7 işletim sistemini kullanıyorum (2.1ghz 3gb ram 64 bit) özelliklere sahip eski bir laptopa sahibim. Metin2'yi Gamerforce üzerinden açarken çok geç açılıyor normalden daha geç açılıyor bunun geç açılması normalmi daha erken açması için ne yapabilirim ?

Teşekkürler.

W7 işletim sistemini kullanıyorum (2.1ghz 3gb ram 64 bit) özelliklere sahip eski bir laptopa sahibim. Metin2'yi Gamerforce üzerinden açarken çok geç açılıyor normalden daha geç açılıyor bunun geç açılması normalmi daha erken açması için ne yapabilirim ?

Teşekkürler.

Metin2'nin yeni gameforge clienti yüzünden artık oyun çok daha geç açılıyor. Ve yeni getirdikleri anti hile sistemindende kaynaklanıyor bu durum. Ne yazık ki bir çözümü yok. En iyi bilgisayarınız olsa bile donanım farkettirmiyor. Problem yazılımsal ve bu sorun herkeste mevcut.

Teşekkürler.
Hile ile açıyorsan oyunu W7 hileyi deseklememektedir En uygun Windows Sürümüne güncellemeni tavsiye ederim saygılar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt