Metin2 Uriel Bypass

qhosT

Gold Üye
Beyler selamın aleyküm bazı uriel serverlarda pointer bulmaya çalıştığımda valueler halay çekiyor bulunmuyor. Bir arkadaş da cheat engineyi bypass etmen gerekiyor dedi adamlar kodları saklıyorlarmış sanırım bypass ile bulunuyormuş pointerlar. Bypass nedir? Nasıl Yapılır? Hangi programı indirmem, kullanmam gerekiyor? Yardımcı olursanız detaylı sevinirim.

seni yemişler öyle bişey yok son sürüm c.e indiriyorsun takır takır buluyorsun

kandırma bizi alay etme bizle be brom ya :D son sürüm c.e ne dalga mı geçiyorsun modlu vesaire olması gerekmiyor mu kapanmaması için
urielde de bulunabilir mi pointerlar? valueleri farklı olma durumlarında vesaire oto atak mesela

dostum urielde pointer bulabiliyorsun son sürüm ce 7.4 ile fakat memory protection var sanırım adı buydu value değiştirince oyun sonu yapıyor!

dostum urielde pointer bulabiliyorsun son sürüm ce 7.4 ile fakat memory protection var sanırım adı buydu value değiştirince oyun sonu yapıyor!
ne yapıcaz peki çözümü nedir nasıl bypass edicez nasıl value değişcez nasıl pointer bulcaz

bonusmt2 ce de saldırı hızı değerini bulup değiştirdiğimde oyun direkt kapanıyor. Bunun sebebi nedir çözümü var mıdır ?

bonusmt2 ce de saldırı hızı değerini bulup değiştirdiğimde oyun direkt kapanıyor. Bunun sebebi nedir çözümü var mıdır ?
bonusmt2 de bende denedim şöyle diyeyim oyuna belirli bir şey eklemişler ve onu geçemiyorsun yani adam demişki bu serverde 200 saldırı hızı üstü olamaz olursada oyunu açmasın mantığıyla sen gidipte saldırı hızını 100 200 değer oynatırsan bu değer onu aşar ve o yüzden oyundan atar bonusmt2 de saldırı hızı değerleride çok farklı örnek: 15 saldırı hızlı bir şey takıyorsun ve 16256 düz olan saldırı hızı normalde 15 artması gerekirken 5 değer artıyor buda demek oluyor ki sen saldırı hızını 300 fazlalaştırırsan sana döneceği 100 saldırı hızı veya tam tersiz 15 artması gerekiyor 30 değer artıyor 16400 falan oluyor diyeyim ama vuruşlar o kadar değişmiyor 2 tane sunucuda aynı saldırı hızı oranlarıyla kıyasladığımda 2 sunucuda saldırı hızı değeri aynı olmasına rağmen bir diğeri diğerine göre daha hızlı vuruyor daha hızlı kesiyor olay bundan ibaret değerleri çok farklı sana gösterdiği değerler doğru olmayabiliyor

bonusmt2 de bende denedim şöyle diyeyim oyuna belirli bir şey eklemişler ve onu geçemiyorsun yani adam demişki bu serverde 200 saldırı hızı üstü olamaz olursada oyunu açmasın mantığıyla sen gidipte saldırı hızını 100 200 değer oynatırsan bu değer onu aşar ve o yüzden oyundan atar bonusmt2 de saldırı hızı değerleride çok farklı örnek: 15 saldırı hızlı bir şey takıyorsun ve 16256 düz olan saldırı hızı normalde 15 artması gerekirken 5 değer artıyor buda demek oluyor ki sen saldırı hızını 300 fazlalaştırırsan sana döneceği 100 saldırı hızı veya tam tersiz 15 artması gerekiyor 30 değer artıyor 16400 falan oluyor diyeyim ama vuruşlar o kadar değişmiyor 2 tane sunucuda aynı saldırı hızı oranlarıyla kıyasladığımda 2 sunucuda saldırı hızı değeri aynı olmasına rağmen bir diğeri diğerine göre daha hızlı vuruyor daha hızlı kesiyor olay bundan ibaret değerleri çok farklı sana gösterdiği değerler doğru olmayabiliyor
Yani anladığım hiç bir şekilde yapılamıyor dimi?

Yani anladığım hiç bir şekilde yapılamıyor dimi?
yapılıyor ama o değerleri azar azar oynatmalısın çünkü oynattığın 1 değer karşılığında 10 değer oynayabilir ben denedim fakat dediğim gibi ordaki değer 200 gösteriyo diye tam 200 vurmuyor bazen daha yavaş vurabiliyor diğer serverlerdede aynı değeri yapıp karşılaştırdığım için söyledim

C.E üzerinde bazen değerler çıkmıyor ama dbvm etkinleştirip deneyebilirsin forumda var değerler +10 -10 değişiyor sürekli

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt